پاسخ به:مقالات اقتصاد کشاورزی و توسعه
شنبه 20 خرداد 1391 10:45 PM
12 : اقتصاد كشاورزي و توسعه زمستان 1379; 8(32):215-234. |
بررسي اثر فناوري كاراندوز بر كارايي فني برنجكاران استان فارس، مطالعه موردي: شهرستانهاي شيراز، مرودشت و ممسني |
شمس الديني اسماعيل,مرادي مهرداد |
برنج پس از گندم در رديف مهمترين مواد غذايي مردم دنيا قرار دارد و در كشور ما نيز داراي اهميت زيادي در سبد غذايي خانوارهاست. چهار استان توليد كننده اين محصول در كشور مازندران، گيلان، خوزستان و فارس است و در اين ميان استان فارس از نظر توليد در هكتار پس از مازندران در رده دوم قرار دارد. با توجه به پتانسيل هاي موجود در اين استان، بررسي اقتصادي توليد اين محصول در استان امري اجتناب ناپذير است. |
كليد واژه: برنج، كارآيي، تابع توليد |
![]() |
نسخه قابل چاپ |