0

مقالات اقتصاد کشاورزی و توسعه

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مقالات اقتصاد کشاورزی و توسعه
شنبه 20 خرداد 1391  9:59 PM

 7 : اقتصاد كشاورزي و توسعه زمستان 1383; 12(48):155-166.
 
برآورد سطح امنيت غذايي خانوارهاي ايراني بر اساس شاخص AHFSI
 
خدادادكاشي فرهاد,حيدري خليل
 
 
 

از آنجا که تامين امنيت غذايي خانوارها از جمله هدفهاي برنامه هاي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي کشور است، لذا براورد سطح امنيت غذايي خانوارها اهميت خاصي دارد. اين براورد از طريق شاخصهاي مختلف صورت مي گيرد که يکي از آنها شاخص AHFSI است. اين شاخص را اولين بار FAO ارايه داد. در اين مقاله تلاش شده است سطح امنيت غذايي در خانوارهاي ايراني با استفاده از اين شاخص براورد شود.
يافته هاي اين تحقيق دلالت بر آن دارد که در جامعه شهري طي سالهاي 1364-1379 امنيت غذايي خانوار روند صعودي داشته و مقدار عددي شاخص امنيت غذايي از 87.8 درصد در سال 1364 به 96.4 درصد در سال 1379 ارتقا يافته است. براي جامعه روستايي نيز از سال 1365 تا 1379 روند تامين امنيت غذايي صعودي بوده به طوري که از حدود 72 درصد در سال 1365 به 94.9 درصد در سال 1379 افزايش يافته است.

 
كليد واژه: امنيت غذايي، مصرف، انرژي، پروتيين
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها