پاسخ به:بانک مقالات پزشکی
سه شنبه 23 خرداد 1391 6:42 PM
7 : افق دانش پاییز و زمستان 1379; 6(2):50-58. |
بررسي باقيمانده سموم كلره و فسفره متداول در مزارع بر روي محصول خيار عرضه شده در ميدان ميوه و تره بار شهر تهران و ارزيابي مخاطرات بهداشتي |
فرشاد علي اصغر |
سموم آفت کش و ساير نگهدارنده هاي شيميايي که جهت بهبود کيفي و کمي محصولات کشاورزي به کار مي روند داراي باقيمانده اي بر روي محصولات فوق مي باشند که براي مصرف کنندگان داراي اثرات سو بهداشتي است. بويژه اگر مقادير مذکور بيش از حدود مجاز توصيه شده باشد. در اين تحقيق خيار با در نظر گرفتن اولويت روزه چين بودن و نيز داشتن مصرف چندگانه از بين محصولات کشاورزي انتخاب شد و ميزان باقيمانده سموم کلره و فسفره متداول در مزارع بر روي آن مورد سنجش قرار گرفت. نمونه هاي خيار مورد سنجش به طور راندمان از کاميونهايي که در طي شبانه روز به ميدان ميوه و تره بار شهر تهران وارد مي شدند با توالي دو روز اول و مياني هر ماه انتخاب گرديد و توسط روش گاز کاروماتوگرافي (پس از آماده سازي) مورد سنجش باقيمانده قرار گرفتند. |
كليد واژه: |
![]() |
نسخه قابل چاپ |