پاسخ به:بانک مقالات پزشکی
یک شنبه 14 خرداد 1391 12:25 PM
1 : ارمغان دانش آذر و دي 1390; 16(5 (پي در پي 65)):400-412. |
تعيين ترکيبات شيميايي و اثرات ضد ميکروبي اسانس پونه کوهي عليه باکتري استافيلوکوکوس اورئوس |
محمودي رزاق,تاجيك حسين*,فرشيد اميرعباس,احساني علي,زارع پيمان,مرادي مهران |
* اروميه، دانشگاه اروميه، دانشکده دامپزشکي، گروه بهداشت و کنترل کيفي مواد غذايي |
زمينه و هدف: با توجه به افزايش مقاومت دارويي ميکروارگانيسم ها و تمايل به استفاده از نگهدارنده هاي طبيعي، هدف از اين مطالعه تعيين ترکيبات شيميايي و اثرات ضد ميکروبي اسانس پونه کوهي عليه استافيلوکوکوس اورئوس بود. |
كليد واژه: پونه کوهي، اسانس، استافيلوکوکوس اوروئوس |
نسخه قابل چاپ |