پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات
چهارشنبه 10 خرداد 1391 10:29 AM
به نام خدا
با سلام و احترام ضمن تشکر از راه اندازی این تالار مواردی را به عنوان پیشنهاد و انتقاد حضورتان اعلام میدارم :
1- با نظر دوست عزیزمان nikbakht88 موافقم و خود من هم قبلا چندین بار در اینخصوص با چند نفر از مسئولین مربوطه صحبت کردم وبه لحاظ اینکه سایت راسخون وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه میباشد و آن سازمان مجری مسابقات ملی و بین المللی قرآنی است و در زمینه های قرآنی صاحب نظر میباشد پیشنهاد دارم که فرد یا افرادی از سازمان اوقاف بعنوان مدیر ومشاور تالار قرآنی ها در این تالار مشغول به فعالیت شوند و انشالله با مشارکت کاربران عزیز این تالار را را رونق بخشیده که مسلما اجر دنیوی و اخروی آن هم شامل مسولین محترم سایت و هم شامل کاربران استفاده کننده از این منبع عظیم معنوی میشود .
2- اولین همایش کاربران راسخون در اصفهان برگزار گردید که علیرغم تجربه اول محاسن زیادی داشت ولی بخاطر همان موضوع تجربه اول معایبی هم داشت و در آن زمان مسئولین سایت اعلام داشتند که با برگزاری همایشی دیگر جبران مافات میگردد. باتوجه به اینکه مدتی است همایشی در استان های دیگر برگزار نشده آیا سیاست سایت مبنی بر عدم برگزاری همایشها در استان هاست یا قرار است آن وعده عملی شود و بار دیگر در اصفهان همایشی برگزار و جبران مافات شود .
3- در حال حاضر برای مدیران سایت چه امتیازاتی قائل هستید و چه تفاوتی بین مدیران فعال و نیمه فعال و یا غیر فعال ( که فقط اسم آنها به عنوان مدیر نقش بسته ) قائل میشود . ( توضیح : منظورم از مدیر فعال این نیست که فقط پست بزند ومطالب جدید واردکند بلکه کاملا نظارت داشته باشد که در تالارش هر مطلبی درج نشود و ... ) .
چون از مدیران درپایان هر ماه خواسته میشود کاربران برتر را معرفی و هدایایی به آنها تعلق میگیرد والبته اقدام خوب وموثری است .
4- بارها با موافقت مسولین سایت صحبت شد ومقرر گردید که تالار حدیث رهروان به عنوان تالار همسفران تغییر یابد ولی این موضوع هنوز محقق نشده ؟!
ومن الله التوفیق