پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات
پنج شنبه 12 مرداد 1391 11:35 PM
با سلام
من چند تا پیشنهاد و انتقاد داشتم امیدوارم سازنده باشه
1) به نظرم بعضی از دوستان فقط به فکر گذاشتن پست هستن بدون اینکه نگاه کنن این مطلب تکراری هست ، سعی کنید یه فکری به حال این موضوع بکنید. چیزی که به ذهن من میرسه اینکه قبلا از گذاشتن پست دوستان یه نگاه کوچولو بندازن مسئولین هم میتونین امکاناتی بزارن که پست هم بعد از یه بررسی کوتاه توی انجمن ها قرار بگیره
2) بعضی از دوستان متاسفانه اخباری که بعضی هاش حتی روی سایت راسخون هست رو توی پست ها میزارن به نظرم اصلا کار جالبی نیست چون اگر منظور اطلاع رسانیه این ها توی اخبار هست ، اگر منظور نظر دادن روی اخباره بازهم امکان نظر دادن در بخش اخبار وجود داره ( اگه دقت کنین کمترین توجه هم به این نوع پست ها میشه ) پس فکر نمیکنم دلیلی برای گذاشتن این پست ها وجو داشته باشه. البته خبرهای حاشیه ای و جنجالی جای خودش رو داره. خود دوستان یه مقدار توی این مسئله دقت کنن
3) با عرض معذرت بعضی از پست ها به نظرم هیچ ارزشی برای قرار گرفتن توی سایت ندارن ( با همه احترامی که برای همه قائل هستم ) چون نه جنبه اطلاع رسانی داره، نه آموزش، نه سرگرمی ... به نظرم هم دوستان و هم مسئولین یه فکری به حال این موضوع هم بکنن
با تشکر از همه دوستان و مسئولین امیدوارم انتقاداتم سازنده باشه. واقعا هدفم کمک به پیشرفت کیفی بخش انجمن های سایت خوب راسخون بود.
لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست
بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست