0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات
یک شنبه 25 تیر 1391  7:22 PM

نقل قول architect0811

خیلی خیلی از شما معذرت میخوام وقتی واسه صندلی داغ  ثبت نام کردید مگه ذکر کرده بودید که صندلی داغ واسه هر شخص به مدت یک هفته است و کاربرا میتونن هرنوع سوالی شخصی یا غیر شخصی بپرسن

تا الان که آقایون رو صندلی داغ بودن به نظرتون اگه خانم ها باشن زشت نیست که ازشون کسی بپرسه قدو وزنتون چقدره؟؟؟ وضع لباس پوشیدنتون چه طوره ؟؟؟؟؟ حجاب رو رعایت میکنید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ چند سالتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا به چه درد ما میخوره که کسی به سیاست علاقه داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟غذا چی دوست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و .....................

اوا به هیچ کدوم از این سوالا که نمیشه جواب داد پس بهتر نیست بساط این صندلی داغ بر چیده بشه

البته من خودم این حرف و میزنما و نظر شخصی خودمه و از کسی هم انتظار ندارم که به اون احترام بزاره و از کسی هم نمیترسم تقصیر بنده خدای دیگه ای هم نندازید

................................................

سلام

در تاپیک در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ جزئیات برنامه نوشته شده بود ، علی الخصوص مدت صندلی داغ و اینکه کاربران در پاسخ دادن به سؤالات مختارند. ظاهرا شما مطالعه نفرمودید...!

کاربران داوطلبانه ثبت نام کردند و اگر کاربر خانوم در برنامه صندلی داغ شرکت کرد خوب سؤال کننده نباید سؤالات نامناسب بپرسد و اگرهم سؤال نامناسبی بپرسد سؤالش حذف خواهد شد.

صندلی داغ یک پیشنهاد بود که به مسئولین سایت داده شد و آن ها هم با اجرای آن موافقت کردند و بساط صندلی داغ را هم هر وقت مسئولین سایت بخواهند می توانند برچینند. شما هم اگر ناراحت هستید درخواست برچیده شدن صندلی داغ را می توانید به مسئولین سایت بدهید.

نمی دانم چرا یک دفعه بر صندلی داغ حمله شد...!

یا حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها