0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات
یک شنبه 25 تیر 1391  5:15 PM

نقل قول nikbakht88

به رسم ادب سلام.

اینجا می نویسم که مناسب باشد و مجبور نشید مثل بنده حذف یا غیر فعال کنید.

اگر نوشتم پاتوق زیر نظر روابط عمومی اداره می شود، دلیل دارم. یکم همین تالار، همین تالار انتقادات پیشنهادات را نگاه کنید. چند درصد این مشکلات را شما می توانید حل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قراربود این تالار پاتوقی باشه برای کاربران جهت آشنایی بیشتر، ارائه مشکلات و ... . بعد به نظرتون شما می تونید مشکلات سایت را حل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر روابط عمومی کمکتون می کنه و این تالار را مورد توجه قرار داده اند به صرف ناتوانی شما نیست، بلکه نکاتی که اینجا نوشته می شود قرار است به گوش مسئولین سایت برسد و راه حلی برای آن پیدا شود. در ضمن این افتخاری است که نصیب شما شده و سایر تالار ها یا حداقل تالار گفتگو و اقتصاد از این لطف بی بهره اند. این دو تالار ارث پدری بنده نبوده و نیست و ادعایی هم نیست، اما جهت اطلاعتون:

از جان مایه گذاشته اممممممممممممممممممممممم

در ضمن اینکه مدیران پرطرفدارو محبوب سایت می شینند روی صندلی داغ  و آنرا پر بازدید می کنند از سر کفایت شما نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.

همین جا پاسخ دهید نه اینکه بیاید و فلان تاپیک تالار گفتگو را بابی کنید جهت اعتراض.

مجدد سر می زنم.

.....................................................

و علیکم السلام

از اینکه بعد از مدت ها به این تالار آمدید تشکر و قدردانی می کنم.

خوب برویم سر گفتگویمان...!

بنده چنین ادعایی مبنی بر حل مشکلات سایت نکردم. نکته اینجاست که چه چیزی باعث شده این تالار مورد توجه روابط عمومی قرار بگیرد..!

شما هم در تالارهای تحت مدیریت تان تلاش زیادی می کنید بنده منکر این نیستم.

پاسخ تان را همین جا دادم ، اگر زحمتی نیست از این به بعد در تاپیک " هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! " که در همین تالار است گفتگو را ادامه دهیم.

یا حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها