0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات
یک شنبه 25 تیر 1391  2:59 PM

نقل قول qolameali

نقل قول architect0811

با عرض سلام و خسته نباشید

خواهشمند هستم که نام بنده را از لیست اسامی شرکت کنندگان در صندلی داغ حذف بفرمایید.

سپاس فراوان

...........................................

سلام

بوی توطئه می آید...! قبلا هم در فاصله ی زمانی کمی جناب salmanjavan درخواست انصراف از صندلی داغ را داده بودند و بعد شما هم بعد از ایشان درخواست انصراف داده بودید.

و حالا هم شما دو کاربر گرامی در فاصله زمانی کمی دوباره همین درخواست را مطرح کردید.

اصراری برای شرکت در برنامه صندلی داغ نیست...!

نام کاربری شما هم از لیست ثبت نام کنندگان حذف شد.

موفق باشید.

سلام

هیچ توطئه ای در کار نیست. اصلاً توطئه چی خودتان هستید

درخواستم را هم فکر کنم اول در جای بهتری مطرح کرده بودم. درست در زیر لیست درخواست کنندگان.

از شما متعجب هستم که علی رغم خواندن درخواست بنده به آن بی محلی کردید تا مجبور شوم مجددا درخواست نمایم

در مورد کاربر دیگر هم هیچ ارتباطی با همدیگر نداریم. البته ایشان از کاربران فعال سایت هستند و در هر سه تالار اقتصادی ، سیاسی و گفتگوی آزاد فعالیت دارند که من هم فعالیت دارم ولی این که دو بار پشت سر هم تقاضا داده ایم احتمالاً به دلیل بی توجهی شما به این درخواست بوده است و در ثانی به دلیل حضور زیاد در سایت از سوی ایشان ، درخواست مجدد من را دیده اند و ایشان هم یادشان آمده است وگرنه هیچ گونه هماهنگی قبلی و بعدی و فعلی در این زمینه وجود نداشته است.

بنده به شخصه بعد از دیدن روال کار صندلی داغ از درخواست خودم پشیمان شدم. ایشان هم ممکن است دلایل خاص خودشان را داشته باشند

به هر حال این قدر بدبین نباشید.

بابت حذف نام کاربری ام هم ممنونم

یاعلی

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها