0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات
سه شنبه 13 تیر 1391  9:08 AM

نقل قول qodrat

نقل قول PROMPET

من نسبت به عملکرد کاربری با  mehdi0014

انتقاد دارم چون در بعضی تالارها فقط به این فکر می کنند که مطلب بگذارند

نمونه اش تالار نماز که فقط یک روز آمدند کلی مطلب نوشتند بدون در نظر گرفتن تکراری بودن

تنها کاری و کمکی که کردن تالار را شلخته کردن همین

البته این فقط نظر من بود بهتره بررسی کنید

با تشکر

با سلام خدمت شما

یه انتقادی در اینجا به خود مسئولین وارده،زمانی که سازو کاری گذاشته شده به نام برترین کاربران، ان هم با چه ملاکی؟ صرفا ارسال پست،یعنی اینکه هر کی پست بیشتر ارسال کرد برتره حالا فارغ از اینکه اون پست چیه و با اینکه کاربر بیاد بدون توجه به اینکه چه اتفاقاتی داره اطرافش رخ می ده و انحمن داره به چه سمتی میره، فقط ارسال پست کنه بشه برتر نباید انتظار داشت کاربر به جهتی خلاف جهتی که مسئولین در نظر گرفتن ،بروند.

یه جا ما باید از زبان مدیر عامل بشنویم هدف راسخون تبلیغ معارف است، یعنی کدوم معارف؟معارف قرانی و برگرفته از اون دیگه،یعنی یکیش اینکه ملاک برتری و گرامی بودن تقوا هست. و جای اینکه این حرف فقط یک شعار نباشه و مسئولین بیان به تعصی از کتاب زندگی ملاک ها و سازو کارهایی رو در نظر بگیرن که ملاک برتری نمی گیم خود تقوا بلکه سازو کاری برگرفته از اون باشه، انجام نمیشه

و برعکس میاییم ملاکی در نظر می گیریم که جای اینکه هر کی بهتر نه،هر کی بیشتر زمان گذاشت و تونست بیشتر پست بزاره میشه برتر، از کاربر چه انتظاری داریم؟

بیاد خلاف جهت رودخونه حرکت کنه؟

آب از سر چشمه گل الوده دوست عزیز.

روی سخن من متوجه کاربر نیست به کسی برنخوره،روی سخن من با مسئولین هست.

البته من این پست این کاربر و مدیر تالار عزیز رو امروز به سبب جناب nikbakh88 که در روابط عمومی مارو لینک داده بودن به این صفحه متوجه شدم. سر همون من این پست رو امروز دیدم و امروز تونستم مطلب بزارم.

باتشکر و احترام

مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام

معرفی کاربران برتر بر عهده مدیران تالار ها گذاشته شده است و هر مدیر می تواند ملاک و معیار منحصر به خود را تعریف و در انتخاب کاربران اعمال نماید. بدیهی است شما نیز می توانید ملاک انتخاب کاربر برتر تالار خود را آنچه می دانید صحیح است بگذارید. هیچ کجا مسئولین صرفا تاکید بر کمیت نداشته اند و در صورت توجه بر کمیت، یقینا بحث کیفیت را مطرح نموده اند. اهداف متعالی پرتال راسخون در راستای توسعه و تعالی فرهنگی مذهبی علمی مخاطبان خود می باشد و نه تجمیع پاره ای اطلاعات جسته گریخته و نا هماهنگ و تلاش مسئولین  در تحقق این هدف در جای جای پرتال مشهود است. 

آیا بی ارزش نمودن فعالیت و زحمات کاربران،  حتی کاربرانی که به گفته شما تنها به کمیت پست ها توجه می نمایند و راندن آنها از راسخون، اگر زمینه ساز ورود آنها در فضایی نامناسب در دنیای مجازی شود، هماهنگ با اهداف متعالی معارف قرآنی است؟ مگر نه اینست که تلاش جهت جذب و مشارکت حداکثری کاربران، بمراتب فرآیند آشنایی آنها با معارف قرآنی و تعالیم آسمانی دین مبین اسلام مطروحه در راسخون را تسهیل می نماید. 

روند حرکت فضای انجمن ها از سوی کمی به کمی کیفی از سوی مسئولین به مدیران تالار ها و از جمله جنابعالی توصیه و تاکید بر آهنگ ملایم این تغییر فضا شده است. شما می توانستید این روند را در تالار خود اجرا و آن را نمونه ای بارز برای سایر تالار ها قرار دهید. 

مسئولین همواره پذیرای انتقادات و پیشنهادات بوده و هستند و تمام تلاش خود را در راستای تحقق نیاز های کاربران و تعالی همه جانبه راسخون انجام می دهند، شما نیز می توانید با ارائه راهکار و پیشنهاد در این امور فعالیت نمائید و نه با بیان مطالبی که بار ها و بارها مطرح شده و برنامه ریزی جهت رفع آنها انجام و در دست اجرا می باشد.

با تشکر

تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer bivafa siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها