0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 19 خرداد 1391  12:23 AM

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام

دل من الان تنگه اما چیزی ندارم بگم!

بفرمایید تکلیف چیه!

بی شوخی

...............................

سلام

طرح صندلی داغ برای مدیران تالارها را به مسئول واحد انجمن ها گفته ام و ایشان موافقت کرده اند.فقط در مورد انتخاب مدیران که کدام یک زودتر روی این صندلی داغ بنشینند از ایشان سؤال کرده ام. و هنوز پاسخی دریافت نکرده ام. اگر ایشان ترتیب مدیران برای نشستن روی این صندلی را بگویند خیلی خوب می شود.

البته پیشنهاد بنده این بوده که اولین نفری که روی صندلی بنشیند خود مسئول محترم واحد انجمن ها باشد به هر حال منتظر پاسخ ایشان می مانم.

برای اینکه دل شما هم الان باز بشود یک سؤال دارم البته سؤال های فراوان را وقتی روی صندلی بنشینید خواهیم پرسید....!

چطوره که شما روحیه ای انتقادی نسبت به سایت راسخون دارید آیا به همین نسبت روحیه ی انتقاد پذیری هم دارید؟

------------------------------

آقا غلامعلی سلام

خوبی؟ ببخشید اگه دیر جوابتونو میدم!

در مورد صندلی داغ آیا دقیقاً طرح خودت رو به روابط عمومی مطرح کردی؟ مثلاً این صندلی داغ در چه قالبی اجرا میشه؟ پرسش و پاسخ؟ آیا سؤالات رو آماده کردی؟

به نظرم قبل از اجرای این طرح باید این موارد معیین شده باشه و بعد انشاالله کار رو شروع کنی. منم حاضرم به عنوان نفر دوم رو صندلی داغتون بشینم امیدوارم زیاد داغ نباشه که بسوزیم!!

در مورد روحیه انتقاد پذیری والا خودمم نمیدونم دقیق!! اما فکر میکنم اگر انتقاد سازنده و موضوع آن وارد باشه و همچنین به لحاظ بیان دارای نزاکت و احترامات باشه، آره انتقادپذیر هم هستم

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها