پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 16 خرداد 1391 3:44 AM
سلام دوست عزیز
با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!
دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!
این پست من را نیز بعد از مطالعه غیرفعال کنید
موفق باشید
......................
..........
با سلام.
جناب bivafa من الان چند روزی هست میبینم با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست ،هر چی میخواهی میگی ! همه رو ارشاد میکنی ،من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره!
اگه قرار باشه به مدیری تذکر داده بشه راه داره ،نه اینکه بیا هر جا دلت خواست یه چیزایی بنویسی ....
اگر لحن بنده تند بود ببخشید ولی هر مدیری خوب بلده تالار خودشه مدیریت کنه.
علیک سلام ..
ابتدا میخواستم خوشنودی خودم را از اینکه کسانی هستند که حرف ها و بحث های بنده را زیر نظر داشته باشند و اشکالات را بگویند و باعث میشوند من قوی تر و بهتر بشوم اعلام بدارم!
و اما مدیرتالار گرامی تشکری هم از شما دارم بابت این نقد بی انصافانه و از روی غرضتون!!
با خوندن متن پستتون لحظاتی منو به خنده وا داشتی!! اون هم به دلیل تناقض گویی ها و سمت و سو گیریهای خاص و تابلویی که وجود داشت!!
شما خودت آمدی به من میگی "با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست"میخواستم بگم فکر نکنم رفتارم هر چه که بوده بدتر از اینی که الان شما با من داشتید بوده باشه!!! "هر چی میخواهی میگی"میخواستم بدونم منظور شما از این "هر چی" چیه؟؟؟ آیا امربه معروف و نهی از منکر در مسلک شما "هر چی" نامگذاری میشود؟؟؟!!!! اگر من هرچی میخواهم میگویم، شما نیز الان هر چه خواستید گفتید!!!!! " همه رو ارشاد میکنی" اولاً که مگه ارشاد کردن ایرادی داره؟؟؟؟ اصلاً ارشاد و به نوعی همون امر به معروف نهی از منکر یکی از آموزه های دینی ما هستش،غیر از این است؟ !!! و ثانیاً شما فرمودید "همه " را ارشاد میکنید ،حالا بفرمایید ببینم اصلاً بنده مگر به خود شما چیزی گفتم که اینطوری میگی؟؟؟شاید با خیلی از مدیران بحث کرده باشم، اما خاطرم نیست با شما بحث(یا همون به قول خودتون ارشاد)کرده باشم!!! راستی یه سوال : آیا همین پست شما "ارشاد" کردنبنده نیست؟؟؟؟؟ "من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره"
شما احتمالاً با وظایف یک پلیس آشناییت نداری که اینطوری میگی!!! اگه یکمی تحقیق کنی میبینی که یک پلیس(چه پلیس در جامعه چه پلیس های مجازی) به عنوان ضابط قانون هستند و وظیفه ی آنها نظارت بر حسن اجرای قوانین و برخورد با قانون شکنان است(این اصل وظیفه ی ذاتی یک پلیس است،جزئیاتش بیشتری نیز دارد) حال من دوباره سوالم از جنابعالی اینجاست که بنده تابحال جزء انتقاد و پیشنهاد و نظر کدام چه کاری کرده ام به وظایف پلیس شباهت دارد که شما بنده را پلیس راسخون خوانده اید!!!؟؟؟
در مورد تذکر به مدیران هم شما لطف کن راهش رو بگو ! من تا انجایی که توانسته ام اگر مدیری تاپیک انتقاد،پیشنهاد در تالارش داشته است در همان جا پستم را مطرح کرده ام، در غیر این صورت در محل هایی مثل تالار روابط عمومی (که اکثر کاربران به طور پیوسته به آن سر میزنند) آن را گفته ام....حتی در مواردی سعی کرده ام غیر مستقیم و یا بدون درج نام کاربری پست بزنم تا خدایی نکرده مشکلی از این ناحیه پیش نیاد!
در مورد جمله ی آخرتون هم مجموع صحبت های بالا میتواند جواب خوبی به این جمله باشد!
یک مورد دیری هم بگم : تشکرهای پستتون کاملاً معنی دار میباشد و میشود از روی آن پی به خیلی از انگیزه های ایجاد این پست پی برد.... اماً از اونجایی که بنده اهل تهمت زنی نیستم هیچ اظهار نظری در این مورد نمیکنم و فقط اعلام میکنم که این تشکرها هیچ اهمیتی برایم ندارد و منم میتونم همین الان در عرض 2دقیقه بیش از 10تشکر جمع کنم.....
در پایان امیدوارم از پاسخ های اینجانب توجیه کافی شده باشید و از خداوند متعال بخواهید شما را بایت این تهمت ها مورد لطف و بخشش خودش قرار دهد.
ببین برادر منhamed_yurdum شما شروع کننده ی بحث در محیط علنی بودی و آبروی مارو بردی و تهمت زدی، حالا آمدی جار میزنی که "در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست..." واقعاً خیلی آدم باحال و جالبی هستی!!! شما که بلد لالایی بخونی چرا خودت خوابت نمیبره عزیز دل؟!!!! داری میگی مسئولین راسخون هستند و اکثر مدیران ایمیل دارند و فلان و فستار، بعد اونوقت خودت بجای اینکه بیای از من ایمیل بگیری یا به تالار تحت مدیریتم بیایی و اونجا انتقاد کنی، اینجا مطرح کردی!؟!؟!؟!؟همون جایی که به قول خودت همه کاربران هستن!!!
جنابhamed_yurdum حالا که بحث ها را به اینجا کشوندی باید در همین تالار تا آخرشم وایسی و من تا رسیدن به نتیجه مناسب ول کن ماجرا نیستم....
من هیچ گونه ادعایی از دین و مسلمونی ندارم، فقط شکسته پکسته یه سری اطلاعاتی دارم!! حالا شما هم از اطلاعات خودت که با عقلت هم مطابقت دارد برامون بگو....
در مورد حرف هایی مه به مدیر محترم تالار زدم به شما هیچگونه ربطی نداره و ایشون خودشون لطف کردند و با بنده در ارتباط بودند. شما هم لطف کن وکیل و وصی هیچ کاربر دیگری نباش. همه خودشون میتونند از خود دفاع کنند.
شما تومارتو بنویس و از هیچی نگران نباشو در مورد پست قبلم اگر هم جوابی نداری (که بعید میدونم داشته باشی) نمیخواد با این حرفها بهانه جویی کنی.
من همچنان منتظر پاسخ های شما به پست قبلم هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بحث کردن با شما جناب bivafa بی فایده هست. چون با همه درگیری داری ،اگه من میدونستم حرفام واقعا روت تاثیر داره کل بحث باز میکردم و یه چیزایی میگفتم ...
اول با برترین کاربر راسخون که مدیر چندین تالار و زیر تالار راسخون هست جر و بحثت شد و کل کارهای ارزشمند ایشان را زیر سوال بردی! بعدا چند روزه با دیگر مدیران و کاربران هی در جدال هستی ...تا چی بشه! مثلا می خواهی چیو ثابت کنی؟ که فعالیت میکنی یا مدیر فعالی هستی که به همه گیر میدی...