پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 16 خرداد 1391 1:56 AM
...................................................
سلام
با توجه به همین " لینک " که خود شما معرفی کرده اید پاسخ تان را می دهم.
در اوایل مطلبی که در لینک مورد نظر وجود دارد نوشته شده است که :
برای مثال: هرچند در مورد به شهادت رسیدن امیرالمؤمنینعلیهالسّلام، حضرت امام حسینعلیهالسّلام، جناب جعفر طیّار و زید بن حارثه هیچ شک و تردیدی وجود ندارد؛ در عین حال، برای اشاره به درگذشت ایشان، میتوان از لغت «وفات» نیز استفاده نمود.
همانطور که مشاهده می کنید مطلب فوق از کلمه ی " وفات " برای مردان (امیرالمؤمنینعلیهالسّلام، حضرت امام حسینعلیهالسّلام، جناب جعفر طیّار و زید بن حارثه) استفاده کرده است.
علاوه بر آن در کتاب(جلوه حق ، حضرت آیت الله العظمی امام خمینی رحمة الله علیه) بخشی با عنوان (خواب آیت الله گلپایگانی و وفات امام خمینی)وجود دارد که از کلمه ی " وفات " برای امام خمینی استفاده کرده است. شما می توانید به این " لینک " که در سایت راسخون هم می باشد مراجعه بفرمایید.
باز تأکید می کنم که به نظر بنده هم می توان از کلمه " رحلت " و هم از کلمه " وفات " برای مردان استفاده کرد.
در مورد آن شوخی هم بنده پاسختان را قبلا داده ام.و در این مورد دیگر وارد نمی شوم.
با تشکر
سلام خدمت مدیر گرامی
باید عرض کنم که در مورد وفات همونطور که گفته بودم استفاده از آن به هیچ وجه از لحاظ معناشناسی غلط یا اشتباه نیست، فقط تنها موضوعی که هست اینه که بین وفات و رحلت ،کلمه ی رحلت بهتر و مناسب تر و در خور شأن تر است! مل حرف و منظور من همین بود
و اما در مورد شوخی... اولاً که در پاسخ کاربری که اظهار نظر فرموده بود یاز هم مجدداً باید بگم بنده در حسن نیت شما تردیدی ندارم، اما از نقطه نظر اعتقادی من کمی کج سلیقکی کردید که البته خودتان این مورد را نپذیرفتید.
با این حال از شما کمال سپاسگذاری را دارم.
bivafa_rasekhoon@yahoo.com