پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 15 خرداد 1391 1:35 PM
با سلام
بهتره من دیگه همینجا بحث رو تموم کنم و الی این بحث سر دراز دارد، فقط به همین 2 جمله اکتفا کنم:(والی متوجه میشدین لحن من تند بوده یا بیوفا)
هر عملی عکس العملی دارد(قانون نیوتن)
و
نرود میخ آهنی در سنگ
شما که میفرمایین من فقط یه تالار رو مدیریت میکنم پس چرا تو امور تالارهای دیگر دخالت میکنین؟
آقای qolamali اینجا رو توجه کنید=حالا من یه اشتباه کوچیکی کردم و یه پستی که تازه باید بیشتر از اینها هم تبلیغ بشه رو تو سه تالار زدم باید با من اینجوری صحبت کنه مگه قتل کردم؟پس لطفا آقای qolamali هیچ وقت یه طرفه به قاضی نرین.(به یه تالار دیگه دستور میدن)
بنابراین از مدیر تالار محترم تقاضا دارم که پست ایشون رو حذف بفرمایند تا برای خود و دیگران عبرتی بشه که یه پست رو تنها در یکجا ثبت نمایند(و آن هم مناسب ترین و مرتبط ترین تالار)
علیکم السلام
این کلمه ی "و الی" چیست؟ آیا منظورتون همون " و الّا " هست؟
والا ما که از جواب شما چیزی نفهمیدیم!! ظاهراً بجای پذیرش خطای خود در تهمت به این جانب قصد فرافکنی دارید!!
من دخالتی در هیچ تالاری غیر از تالارهای خودم نداشتم زیرا اصلاً هرمی جهت دخالت ندارم . اگر حرفی را بنده به مدیری زده ام از بخاطر بحث های همکاری مابین خودمون بوده است( و اصولاً بنده دوست ندارم که بحث های درونی خودم و سایر مدیران به صورت پست و عمومی قرار بگیرد، اما از آنجایی که راسخون هنوز صندوق پیام خصوصی ندارد مجبور به این کار میشوم) اگر بنده به مدیر تالار محترمqolamali حرفی را زدم، فقط به پیشنهاد بوده(حالا هرچند ممکنه لحنم کمی تند بوده باشه-که از این بایت هم معذرت میخوام) اما هیچگونه نمیتوانم اعمال تغییرات و حذف پست شما را بکنم.
این ضمن این است که شما بر اساس مقررات پست نزده بودید (یعنی همین که یک پست را در 3تالار مختلف زدید) و از آنجایی که ممکن بود سایر مدیران از این موضوع اطلاعی نداشته باشند(زیرا اگر خودشون اطلاع پیدا میکردند احتمالاً اقدام به حذف پستتون میکردند)بنده بهشون اطلاع دادم تا تصمیم مقتضی را در این باره بگیرند! همین فقط!
bivafa_rasekhoon@yahoo.com