پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 15 خرداد 1391 2:27 AM
بله شما درست میگید ولی آیا بهتر نیست همتون با هم هماهنگ باشین.
شما میگید تا کاربران بتونن با هم صحبت کنن در حالی که اقای bivafa پست منو که درباره ی گفتگوی راسخونی ها در محیط برنامه ی نیمباز بود را با نهایت سنگدلی حذف کرد.
عجــــــــــــــــــــــــــــــــــب زمونه ای
با سلام
من یه روزی نبودم(رفته بودم مرقد امام برای مراسم سالروز رحلت و....)خلاصه نتونستم بیام به سایت سر بزنم و الان در کمال ناباوری دیدم دوستان هر آنچه در توان داشتند برای تخریب و اتهامات نابجا برای من گذاشتند!! واقعاً دستشون درد نکنه!!!
الان هم به علت آمادگی امتحانات دانشگاه و پروژه ها و.... زیاد فرصت ندارم. فقط جواب کاربر mahmoodsafariرامیدهم، انشاالله اگه فرصت شد پاسخ بقیه عزیزان زا هم در آینده میدهم.
جناب mahmoodsafari
اگر منظور شما این لینک است که پنج شنبه در تالار تحت مدیریت من، یعنی تالار اعلانات ،با ایجاد یک تاپیک و زدن پست ایجاد کرده اید، باید بگویم هیچ چیزی از سر جاش تکون نخورده و حتی من پستت رو غیرفعال نکردم(چون دلیلی بر این کارها نمیدیدم) همین الان هم تشریف ببرید ببینید تا باور نمایید.
در ادامه خدمتتون عرض میکنم که بنده فقط مدیر تالار اعلانات و تالار دانلود کتابهای متفرقه هستم (که شما تاپیک مذکور را در تالار اعلانات ایجاد کرده بودید) بنابراین بنده در دخل و تصرف یا حذف مطالب همین 2تالار میتوانم نقش داشته باشم و مابقی تالارها مدیریت جداگانه ای دارند که اتفاقات درون آنها به من مربوطی نمیشه...پس امیدوارم فهمیده باشی که گفته ی جنابعالی اتهامی کذب بیش نیست و بنده هم اینچنین اتهامی را که به تخریب بنده پرداخته اید به هیچ وجه نمیبخشم!
در مورد خط اول این پستتون و اوایل خط دوم ،من هیچی از منظورتون نفهمیدم ، اما مابقی آن که در مورد من بود همه چیز را روشن نمودم!
bivafa_rasekhoon@yahoo.com