0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
پنج شنبه 11 خرداد 1391  5:54 PM

نقل قول qolameali

سلام

درمورد مطلبی که نوشته اید و بنده آن را با رنگ آبی نشان داده ام یه نکته ای را خدمتتان عرض می کنم. این مطلب آبی رنگ ، اهداف تالار پاتوق راسخونی ها هستش که شما درمورد تالار خودتان بکار برده اید.

احتمالا شما از اینکه تالار پاتوق راسخونی ها ایجاد شد زیاد خوشتان نیامد و لابد این تالار را رقیبی برای تالار خودتان یعنی تالار گفتگوی آزاد می دانید.

چون مطالبی را خود شما در این تالار بیان کرده اید :

یکی از آن مطالبی که بیان کرده اید اینه که گفتید : امیدوارم پا توی کفش تالار ما نکرده باشید.

یا اینکه احتمالی که در مورد بازدیدکننده و مشارکت بالای این تالار داده اید ولی نتیجه را تخته شدن در همه ی تالار ها می دانید.که البته این ایراد به تالار گفتگوی آزاد هم وارد است.چون در تالار گفتگوی آزاد هم نوشته شده است که : در مورد هر چیز در این قسمت صحبت کنید.

از اینکه صحبت هایم کمی جدی شد عذر خواهی می کنم چون می خواستم ابهام ها رفع شود.انشالله شما مدیر گرامی که سطح اطلاعات و فهم بالایی هم دارید در این تالار حضور داشته باشید تا با همکاری یکدیگر زمینه ی رشد کاربران و خودمان را بالا ببریم.

بنده هم سعی می کنم در تالار گفتگوی آزاد بیایم و از مطالبتان استفاده کنم.

در پناه حق

علیک سلام. ممنون از اینکه به هر زبانی می فهمونید که حرف بنده در رابطه با پا توی کفش تالار ما کرده اید را به اثبات می رسونید. اگر شما یک هفته است که این رسالت را به گردن گرفته اید، بنده نزدیک به یکسال می شود که چنین خدمتی را داشته ام. از این لحظه به بعد بنده هیچ جوابی ندارم و هیچ نظری را در تالار شما نخواهم داشت تا زمانی که اهداف پاتوق شما دقیق مشخص شود و تفاوت آن با تالار گفتگو مشخص شود. مشکل خود را با قسمت روابط عمومی حل کنید.

تشکرات از این پست
aligh1372
دسترسی سریع به انجمن ها