0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 12 تیر 1391  5:37 PM

نقل قول qolameali

نقل قول salmanjavan

چند جای سایت دیدم که در مورد آقای رائفی پور و حذف سخنرانی های ایشان صحبت شده بود. بعد هم مشخص شد مدیریت سایت دستور حذف سخنرانی های ایشان را داده اند. کنجکاو شدم ببینم ایشان کیه! تا عکسشان را دیدم شناختم. قسمتی از یکی از سخنرانی هایشان را دیده بودم . در مورد فراماسونری بود. بحثشان قشنگ بود ولی دیدشان نه! خیلی خاص نگاه می کردند. مثل آدم بیکاری که گشته است فقط نشانه های فراماسونری را پیدا کند و هر چیز بی ربط و با ربطی را به آن ربط بدهد!

مسائل ریز و پیش پا افتاده ای را ترسیم می کرد که به نظرم جالب نبود.

اما برایم جالب بود که بدانم چرا از راسخون حذف شده بودند. با یک جستجوی کوتاه خیلی زود به نتیجه رسیدم.

به وبلاگ ایشان رسیدم. متن زیر را دقیقاً از وبلاگ ایشان کپی می کنم. قضاوت با شما:

...............................................

سلام

این از همان دسته مطالب طولانی بود که در قوانین تالار نوشته شده است و باید از گذاشتن آن در تالار بپرهیزید و شما هم که ماشالله خوانده یا نخوانده توجهی به آن نکرده اید.

بهتر بود به جای متنی که از وبلاگ ایشان کپی کردید ، لینکش را می گذاشتید تا کاربران در صورت تمایل خودشان بروند بخوانند و حجم صفحه زیاد نشود.

به هر حال بنده کل مطلب را خواندم.

ضمنا از تلاش شما تشکر می کنم. و باید خدمتتان عرض کنم که پست تان را ویرایش کنید و به جای مطلب کپی شده ، لینک مطلب را بگذارید.در غیر اینصورت تا 48 ساعت آینده پست شما غیر فعال خواهد شد.

موفق باشید.

از لطف شما ممنونم. خیلی لطف کردید که حذفش کردید...

ضمنا یادآور می شوم در قوانین آمده است : از گذاشتن مقالات ، مطالب طولانی و پی در پی که باعث سردی محیط تالار می شود بپرهیزید. فکر می کنم مطلب ارسالی علی رغم طولانی بودن هیچ کدام از شروط را نقض نکرده بود.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

تشکرات از این پست
qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها