0

بانک مقالات علوم و فنون هسته اي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:بانک مقالات علوم و فنون هسته اي
شنبه 6 خرداد 1391  12:15 PM

 1 : مجله علوم و فنون هسته اي 1384; -(3 (مسلسل 35)):1-7.
 
تغييرات اسيدهاي چرب موجود در چربي غذاي كودک در اثر پرتو گاما
 
افلاكي فريدون*,مطلوبي حجت اله
 
* مركز تحقيقات هسته اي، سازمان انرژي اتمي ايران، تهران، ايران
 
 

به منظور بررسي حفاظت متقابل مواد غذايي كه با هم پرتودهي مي شوند، تحقيقات تجربي لازم براي بررسي اثرهاي واقعي پرتو بر روي هر دسته از تركيبات موجود در اين مواد غذايي فرموله شده ضروري است. در اين كار پژوهشي به بررسي اثر پرتوهاي گاما بر روي تعدادي از اسيدهاي چرب موجود در چربي غذاي كودک پرداخته شده و با تغييرات اسيدهاي چرب مواد غذايي كامل مقايسه شده است. پرتودهي به وسيله دستگاه گاما سل 220 با دزهاي 5/0، 5/1 ، 6، 10، 15، 30، 45 كيلوگري در دماي اتاق و در مجاورت هوا به عمل آمد و بعد از پرتودهي بلافاصله، تجزيه اسيدهاي چرب به روش كروماتوگرافي مايع با عملكرد بالا (HPLC) انجام گرفت. نتايج حاصل نشان مي دهند كه تغييرات اسيدهاي چرب موجود در چربي غذاي كودك فرموله شده، بطور محسوسي كمتر از تغييرات اسيدهاي چرب موجود در مواد غذايي كامل است.

 
كليد واژه: 
 
 

 نسخه قابل چاپ

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها