0

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:با کاربران همیشه همراه راسخون.......
دوشنبه 6 بهمن 1393  4:31 PM

نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام خدمت همه عزیزان

شنیده بودم که هر کسی برای راسخون فعالیت فوق برنامه ای انجام بده و اونو توی این تالار معرفی کنه ، بهش امتیاز تعلق میگیره و تشویق میشه منم چند مدت قبل ، نرم افزار اندروید راسخون رو اماده کرده بودم گفتم اونو اینجا بذارم ببینم چی میشه!!!!

برنامه یار همیشه همراه، توسط آقای مهندس بقال، از کاربران محترم راسخون ساخته و با همکاری سایت راسخون تهیه و تولید شده است. .شما با استفاده از این برنامه  دسترسی کاملی به بخش اخبار سایت راسخون دردستگاه های اندرویدی خود پیدا کرده و  به راحتی می توانید آخرین خبرهای سیاسی، اقتصادی ، اجتماعی و... را مشاهده نمایید .همچنین اشتراک گذاری اخبار مورد نظر با سایرین از راه های مختلف از امکانات دیگر این برنامه می باشد.

البته فکر کنم خیلی از کاربران در جریان این نرم افزار هستند ، خوشبختانه با اینکه مدت زمان زیادی از انتشار این برنامه توی دو مارکت ایرانی بازار و کندو نمی گذره ، حدود 1500 دانلود رو داشته البته آمار دانلود از سایت راسخون رو ندارم ، ان شاءالله نسخه جدید این برنامه هم به زودی اماده خواهد شد .

حجم نرم افزار 0.59 مگابایت
دانلود فایل دانلود فایل

لینک در کافه بازار

لینک در کندو

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه از حضور آگاهانه و مشارکت مسئولانه شما سپاسگزاری می نماییم، امیدواریم با محتوا و خدمات کامل و برجسته بتوانیم پاسخگوی این زحمات باشیم.
1000 امتیاز معادل با 5000 حسنه بپاس زحمات ارزنده جنابعالی تقدیمتان گردید.
موفق و پاینده  باشید

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hosseinb68 f3080h517 omiddeymi1368 rasekhoon_m shayesteh2000 omegaa noorbaranam abedi67
دسترسی سریع به انجمن ها