0

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به:با کاربران همیشه همراه راسخون.......
یک شنبه 5 بهمن 1393  2:35 PM

با سلام و احترام خدمت همه عزیزان

شنیده بودم که هر کسی برای راسخون فعالیت فوق برنامه ای انجام بده و اونو توی این تالار معرفی کنه ، بهش امتیاز تعلق میگیره و تشویق میشه منم چند مدت قبل ، نرم افزار اندروید راسخون رو اماده کرده بودم گفتم اونو اینجا بذارم ببینم چی میشه!!!!

برنامه یار همیشه همراه، توسط آقای مهندس بقال، از کاربران محترم راسخون ساخته و با همکاری سایت راسخون تهیه و تولید شده است. .شما با استفاده از این برنامه  دسترسی کاملی به بخش اخبار سایت راسخون دردستگاه های اندرویدی خود پیدا کرده و  به راحتی می توانید آخرین خبرهای سیاسی، اقتصادی ، اجتماعی و... را مشاهده نمایید .همچنین اشتراک گذاری اخبار مورد نظر با سایرین از راه های مختلف از امکانات دیگر این برنامه می باشد.

البته فکر کنم خیلی از کاربران در جریان این نرم افزار هستند ، خوشبختانه با اینکه مدت زمان زیادی از انتشار این برنامه توی دو مارکت ایرانی بازار و کندو نمی گذره ، حدود 1500 دانلود رو داشته البته آمار دانلود از سایت راسخون رو ندارم ، ان شاءالله نسخه جدید این برنامه هم به زودی اماده خواهد شد .

حجم نرم افزار 0.59 مگابایت
دانلود فایل دانلود فایل

لینک در کافه بازار

لینک در کندو

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon ria1365 salma57 f3080h517 rasekhoon_m ziba3378 abedi67
دسترسی سریع به انجمن ها