0

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به:با کاربران همیشه همراه راسخون.......
شنبه 23 دی 1391  11:13 AM

نقل قول bivafa

نقل قول onehamed

با عرض سلام و خسته نباشید امروز نرم افزاری را تهیه دیدم که لینک پاسخ روزانه سایت راسخون را به ما نشان می دهد و کاربران با خواندن آن متن می توانند به سوالات جواب دهند . فقط شما بایستی عکسی با فرمت آیکون در سایت 64*64 از لوگو راسخون به من به دهید و به من بگویید تا سایر تغییرات را انجام دهم .

نرم افزار را می توانید از لینک زیر دانلود کنید : 

http://uploadpa.com/beta/12/3xjxgmatgvoz0emv0zmk.zip

فقط اگر شما منابع را در اختیار من از طریق ایمیل قرار دهید کار من راحت است وگر نه باید خودم آنها را پیدا کنم (این نرم افزار نوعی راهنما برای پاسخ گویی است و ضمناً خواهش می شود جلوی سایت هایی که پاسخ را قرار می دهند بگیرید 

باتشکر 

سلام خدمت شما مدیر گرامی،

تشکر بابت تهیه نرم افزار جالب و بدیع جنابعالی،

خط دوم توضیحات شما را متوجه نشدم،اگر ممکنه کمی واضح تر توضیح بدهید.ضمناً در خصوص چنین برنامه هایی درخواست بنده این است که بروز نگه داریدش .

و مورد آخر اینکه پس از دانلود برنامه و اجرای آن کادری که قرار است ما آن را کپی کنیم تا جواب را بدهد با پیام خطا مواجه است:

This program cannot display the webpage

Most likely causes:

• You are not connected to the Internet.
  • The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.  
  • .
  • .
  • .
  • (ادامه پیام خطا رو به دلیل بهم زدن فرم پست نیاوردم)

--------------------------------------------------------

با عرض سلام و خسته نباشید مدیر گرامی این نرم افزار به واحد روابط عمومی داده شد و چنین مشکلی را نه آنها و نه خود من مشاهده نکردیم به احتمال زیاد مشکل از سایتی که آپلود فایل را در آن انجام می دادم بوده است (پرشین گیگ ) . در ضمن قرار شده است که فردا با من تماس گرفته شود تا اطلاعات بیشتر را توضیح دهم . پیشنهاد می شود شما یک بار دیگر نرم افزار را باز کنید و ببینید آیا مشکلی مشاهده می شود یا خیر . 

باتشکر 

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bivafa alipaidar abedi67
دسترسی سریع به انجمن ها