پاسخ به:بانک مقالات علوم و فنون دریایی
جمعه 5 خرداد 1391 9:53 PM
5 : مجله علوم و فنون دريايي ايران پاييز و زمستان 1386; 6(3-4):39-50. |
مقايسه و بررسي وجود باكتريهاي سرمادوست در فيله فيل ماهي پرورشي بسته بندي شده به روش Sous Vide در يخچال و انجماد |
سيف زاده مينا*,شجاعي آراني ابوالفتح,مظفري نورامير |
* مركز ملي فرآوري آبزيان، انزلي |
فيله فيل ماهي پرورشي به روش Sous Vide بسته بندي و در شرايط يخچال و انجماد (دماي 2 و (-18oC نگهداري گرديد. تعداد ?? بسته از نظر خصوصيات فيزيكي وشيميايي و كيفيت به مدت دوازده هفته ارزيابي شد. براي بررسي كيفيت فرآورده از آزمايشهاي ميكروبي، شيميايي و حسي استفاده شد. سنجش ميكروبي با شمارش كلي باكتريها و شمارش باكتريهاي سرمادوست شامل سودوموناس، آئروموناس و سراشيا صورت گرفت. با استفاده از آزمايشهاي شيميايي،pH و درصد جذب نمك اندازه گيري شد. مقدار جذب نمك و pH در نمونه هاي عمل آوري شده به روشLTLT (low temperature long time) در مقايسه با روش HTST (high temperature short time) بيشتر بود. بر اساس آناليز آماريT-test در ميزان باكتريهاي سرمادوست در نمونه هاي پاستوريزه شده به روش HTST و LTLT در دماي انجماد و يخچال اختلاف معناداري مشاهده گرديد (p<0.05). |
كليد واژه: بسته بندي غذاهاي دريايي، بسته بندي Sous Vide، عمل آوري ماهي خاوياري |
نسخه قابل چاپ |