پاسخ به:دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون
دوشنبه 13 آبان 1392 9:55 PM
سلامی دوباره :من در حال ارزیابی تالار استان ها بودم:که نگاهی به تالار اصفهان انداختم:به نظر می رسید :مدیر ندارد:اگر مدیر نداشت بنده نیز می توانم مدیریت تالار اصفهان را نیز برعهده بگیرم
مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
بله، تالار "گردشگری" و زیر تالار های آن دارای مدیر فعال می باشند، اما با توجه به کثرت تالار های تحت مدیریت ایشان، خواهشمند است نسبت به تامین و نظارت بر محتوای تالار اصفهان اقدام فرمایید و مشکلات و راهکار های مورد نظر را به اینجانب و مدیر محترم تالار ارائه دهید.
با تشکر
موفق باشید
سپاس از شما مدیر محترم انجمن ها
بنده نیز در انجمن اصفهان همکاری های لازم را به عنوان کاربر بعمل خواهم آورد
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از حضور و زحمات ارزنده جنابعالی
در صورتی که احساس می کنید با داشتن امکانات مدیریتی می توانید نقش موثرتری در این تالار ایفا کنید، مراتب را از طریق "تایپیک انتقادات و پیشنهادت تالار همسفران" یا صندوق پیام با مدیر محترم تالار گردشگری و زیر تالار ها در میان بگذارید و نتیجه را اعلام فرمایید.
موفق باشید
جناب آقای نجارن عزیز
بنده هدفم کمک به انجمن وزیر تالار های کلی آن است :فعلا که خدا را شکر فعایت یک هفته ای ام در انجمن وبلاگنویسی خوب بوده وهدفم کمک هست :اگر شما لطف بفرمایید وبه بنده بفرمایید کدام تالار ها وزیر تالار هم نیاز به مدیریت دارد بهتر است تا بنده نیز خلال وجای خالی مدیریت آنجا را پر کنم وهم فعالیت وهدف راسخون را محقق کنم .
سپاس ومنتظر پاسخ شما خواهم بود
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...