پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جمعه 11 فروردین 1402 2:09 PM
سلام و عرض ادب و عرض تبریک به مناسبت عید سال نو البته اونم با تاخیر
امیدوارم تو سال جدید بهترین ها برای شما و خانواده همه کاربران راسخون رقم بخوره - حاج آقا منتظمی ارادت ویژه دارم
تو این مدتی که تو راسخون بودیم واقعیتش خیلی زمان ها رو برای سایت گذاشتیم و خیلی فرصت هایی که میشد از اون به جای تایمی که میزاریم تو سایت تو جاهای دیگه آموزش دید و از این فرصت ها استفاده کرد و متاسفانه از دست دادیم و عملاً سوختیم البته اگه به نتیجه می رسیدیم یا حداقل سایت را به مرحله می رساندیم که مطلوب بود آدم دلش نمیسوخت ولی متاسفانه کامل قضیه برعکس شد
ای کاش اون زمانی که وارد راسخون میشدیم که بهترین زمان آموزش و استفاده از تایم خالی ما حساب میشد یکی میومد و راهنمایی می کرد ما رو ولی متاسفانه همیشه آدم بعد از تجربه شخصی و فرصت سوزی ها متوجه اشتباهاتش میشه که البته از یه طرف خوبه و از یه طرف خیلی بد
امیدوارم تو سال جدید کاربران راسخون حتی کاربرای ارشد راسخون به جای اینکه وقتشون رو صرف سایت های بیهوده بگذارند دنبال یادگیری نرم افزارهای مورد نیاز در سطح جامعه باشد که بشه ازش درآمد کسب کرد و بیش از این فرصت تو زندگی پول درآورد و به اصطلاح منبع درآمدی کسب کرد
ساده ترین راهی که میتونم برای کاربران راسخون پیشنهاد بدم بعد از اینکه وارد بازار کار شدم این بود که با توجه به اینکه بچه های راسخون با نرم افزار آفیس آشنایی دارند و راحت تر میتونن سراغ اکسل بروند مخصوصاً که تو این بازار خیلی کاربردی هست و خیلی از موسسات و خیلی از شرکت های خصوصی هم به اون وابسته هستند خیلی راحت با آموزش های رایگان تو اینترنت مثل یوتیوب میشه فیلم های آموزشی اکسل را از مقدماتی مقدماتی گرفته تا پیشرفته یاد گرفت و به راحتی بعد از گذراندن سه ماه متوالی تبدیل به یک متخصص تو این رشته بشه و بشه ازش به راحتی درآمد کسب کرد
حتماً حتماً حتماً توصیه می کنم به دوستان که تو این سال آموزش رو تو برنامه کاری خودشون بگنجانند که از این طریق میتونن حداقل هزینه زندگی یا بهتر بگم بخشی از هزینه های زندگی شان را تامین کنند
تو این ده سالی که من در من تو فضای مجازی بودم بهم یاد داد که بهترین و ارزشمندترین چیزی که آدم داره همون فرصت و زمانی که آدم سر چیزای بی ارزش زمان میزارن
پیشنهادم فقط و فقط و فقط آموزش اصولی وحرفه ای هست با اینکه استارت کاری کمی به نظر سخت باشه ولی در در ادامه هم لذت بخش و هم اون هزینهای که می کنی میتونی به کارهای دیگه برسیم
خلاصه این همه جملات= تصمیم برای ارتقای زندگی- نوشتن هدف - آموزش مستمر - انظباط کاری (که همه اینا رو میشه تو 3 ماه انجام داد و تو مسیر قرار گرفت)
برای همه دوستان آرزوی بهترینها رو دارم - طاهرزاده