0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
چهارشنبه 21 مهر 1400  11:27 PM

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول siryahya

حاجی جان برنامه ای چیزی دارین؟؟؟ یادم ماد کوتاه مدت بلند مدت پرسیدیم ولی ...

اگه از خودتون بپرسیم که اگه دست خودتون بود  راسخون برنامه کوتاه مدت و بلند مدتتون چی بود؟ اونوخ جوابتون چی بود

خوب الان واقعا حرفو عوض کنم...

من هرچی بنویسم در مورد برنامه های راسخون قانع نمی شوید...البته حق دارید...عمل دیدنی هست نه شنیدنی...یعنی اگر عملی نشه میشه حرف در قرآن .آیه ای  هست که نمی دونم روز قیامت اگر بیاد سراغ مسئولین...چطوری جواب میدن...

یَأَیهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لا تَفْعَلُونَ

اى کسانى که ایمان آورده‌اید! چرا سخنى مى‌گوئید که عمل نمى‌کنید؟

یحیی جان همین ایه برا اول و آخر همه بس است اگر به قیامت اعتقادی باشه...

من که یقین دارم  اعتقادات در حد حرف هست...و الا اگر به اسلام و دین عمل میکردیم همین یک حرف(آیه فوق) تا قیامت برای ما کافی بود.و خواب از چشمای ما می ربود...

حقیقت امر این است که برنامه داریم...برنامه باید عملی شود...خوب دوستان مثل سابق که با من در برنامه ها و طرح ها و مسابقات همراهی  میکردند...الان همون طرح ها وجود داره.ولی نمیشه عملی کنیم....ولی چون زیر بنای اون با شرایط  اقتصادی احاضر تطابقی نداره......من فقط مجری هستم ..من واقعا جرات نداریم عملی کنم...جون واقعا شرمنده دوستان خواهیم شد..و تا جایی که من اطلاع دارم واسطه ها...که ما و عدهای از عزیران مسئول هستند ....واقعا پیگیر هستیم....نمیدونم چرا اینقدر سنگ اندازی میکنن....ان شاللفه ختم بخییر شود...دنیای ما..

امروزم یک ایه یاد گرفتیم - خدایا شکرت به بطالت نگذشت

میگم حاجی یه تاپیک بزنین و هر روز یه آیه رو توضیح بدین به زبان خودمونی- من شاگرد ردیف اول میشم 

فکر کن روزی یه ایه ادم یاد بگیره و بتونه استفاده کنه - منو مسئول فرهنگی --- میکنن

تشکرات از این پست
farshon borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها