0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
دوشنبه 21 خرداد 1397  4:43 PM

نقل قول shayesteh2000
نقل قول sayyed13737373

عرض سلام و احترام داریم خدمت تمامی بزرگواران.

التماس دعا ویژه.

روز 91 هستش فکر کنم.

با توجه به اسباب کشی به این تالار اینجا هم پست زدم ولی همون تالار گفتمان رو ترجیح میدم بمونم و بقیه روز شماری ها رو اونجا انجام بدم چون اینجا هم میزنیم حاج آقا میگن چه ما بگیم و چه بقیه فرقی نداره و یا در حیطه کاری بنده نیست و یا اینکه از میزان کار خبری نداریم.

هر چند همین جواب هاشون راضی کننده هستش.

یه مژده هم خدمت پیگیری کننده ها. ان شا الله به زودی با حاج آقای شرفخانی هم یک صحبتی خواهد شد که در مورد سایت و این موضوع هم یه صحبتی می کنم و از ایشون خواهش میکنیم شخصا پیگیری موضوع رو بکنند و در صورت امکان نیروهای فنی رو بیشتر کنن تا رسیدن به هدف زودتر اتفاق بیوفته.

سلام آقای میراکبری .طاعات قبول ...

دیگه رفت و آمد شماهم مدیریتی شده ....

ممنون که زنگ خواهید زد ..امیدوار خواهم شد که آقای شرفخانی هم براشون مهم خواهد شد ..

ضمنا:روز93 پیگیری درخواست جدید، نسخه موبایلی .

سلام خواهر بزرگوار. و عرض ادب.

وقت شما هم بخیر.

طاعات و عباداتتون قبول باشه

توی تالار حاج آقا چون رفت و آمد زیاد ما شا الله چت نکنیم بهتره.

برای همون فقط به همین بسنده میکنم که مزاح زیبایی بودش . 

خدا خیرتون بده.

ما مردم عادی با مدیرا هیچ کاری نداریم.

رفت و آمدم هم به صورت مقطعی هم علت داره چون تازگیا از آموزش و پروش ماموریت گرفتم به یه سازمان دیگه و اوایله کارمه یکم برای آموزش و ... میرم جاهای مختلف و وقتم محدوده و شبا یه مدت محدودی گوشیمو فرصت پیدا میکنم تا اینستاگرام و تلگرام و سروش و بله و گپ و... رو چک کنم آخرسرم بیام راسخون که بعضی شبا تا من میام جواب یه بنده خدایی و یا دانش آموزا و یا همکاران و... که سوالی پرسیده رو میدم از شانس من آنلاین هستش دوباره سوال میپرسه و همین طوری میره تا میبینم آفتاب زده و باید برم دنبال آموزش های خودم و فرصت به بقیه جاها نمیمونه.

این هفته هم چون باید برای امتحانات دانشگاهم آماده بشم یکم مرخصی دادن بهم برای همون اینجا بیشتر سر میزنم وگرنه بازم همون بعد از نماز صبحا یه ساعتی میومدم و به قول شما رفت و آمد مدیریتی میشدش.😅

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
shayesteh2000 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها