پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 12:17 AM
حاج آقا مثل اینکه به جای زدن گزینه نقل قول، ویرایش زدین.
مسالهمهمی نیست ولی بعضی فیلم هایی که در انجمن گذاشته میشدن یا خودم قرار میدادم برام نمایش داده نمیشد.
و خب چند وقت خیلی تلاش کردم درستش کنم و بفهمم ایرادش از کجاست که نشد و من هم از خیر و شرش گذشتم.
بگذریم امروز اصلا برای پیگیری مشکلات نیومدم
فقط خواستم پل ارتباطی از سکوت ۱۵ روزه بیرون بیاد.
درسته فعالیت آنچنانی ندارم، ولی همیشه پیگیر تغییرات، خواسته ها و اتفاقات انجمن هستم.
برای شما و همه راسخونی ها آرزوی تندرستی و سلامتی دارم
با سلام و عرض ادب:
از همراهی شما سپاسگزارم .کاربران قدیمی هرزگاهی به تاپیک های تعاملی مراجعه می نمایند واتفاقات و تغییرات انجمن را دنبال می نمایند.دقیقا نمی شود ورود و خروج کاربران را به انجمن پیش بینی کرد..مثلا عده ای در هفته یکی دو بار سر میزنند و لی ردی از خودشون نشان نمی دهند.عده ای هم واقعا به دلایل متعدد هرزگاهی به انجمن میان بعضی مواقع تشکر میزنند و گاهی هم پست میذارن و گاهی هم ردی از خودشون نمیزارن ..عده ای هم جدا فعالیت خودشون را ادامه میدهند که فراز و نشیب هایی هم بین این عزیزان مشاهده می شود..عده ای هم منتظر تاپیک ها و طرح های مناسبتی هستند....که مشارکت نمایند....عده ای از عزیزان هم اصلا از آنها خبری نیست.حتی شماره تلفن آنها هم تغییر کرده....به نظرم باید عده ای دیگری هم باشند..که اگر شما و دوستان راسخونی بیاد میارید اضافه نمایید.
با سپاس
سلام حاج آقا.
برا هر کدوم یه مثال بزنید که هر کی وضعیت خودشو بدونه....
با سلام و عرض ادب:
ممنونم از همراهی شما بزرگوار.این موارد اظهر من الشمس هست. احتیاجی به مثال نیست. ضمن اینکه حضور دوستان راسخونی و ورود و خروج آنها به سایت تا حدودی شخصی است لذا اگر اسم هم بیارم قاعدتا به مذاق دوستان خوش نخواهد آمد و ما هم سعی میکنیم هرجور دوستان احساس راحتی می کنند ازاد باشند.
با سپاس