0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
پنج شنبه 6 مهر 1396  10:00 PM

نقل قول rasekhoon_m

سلام و وقت بخیر جناب خدایی عزیز.

خدا قوت بابت ثبت نام دانشجویان. عرض شود که حاج آقا بسیار پیگیر مشکلی که می فرمایید هستن فقط موضوع اینه که اگر دقیقا و ترجیحا با رسم شکل توضیح دهید که مشکل کجاست مطمئنا بهتر می شه نتیجه گرفت. چرا که هر کجا ما تست می کنیم، تغییرات ارسال پست در پست، تاپیک، صفحه اصلی تالار و زیرتالار مربوطه و در نهایت در صفحه اصلی انجمن ها نمایش داده می شه.

به همین خاطر میخواهیم دقیقا مشکلی که شاید فقط برای شماست را پیدا کنیم تا رفع شود.

بسیار سپاسگزارم

باسلام و  احترام عزیزم   نبینمت مریضم blush

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

به مدت 30 ثانیه به تصویر بالا خیره شوید حالا پشت سر هم تند و سریع پلک بزنید نه ببخشید اشتباه شد .

سابق وقتی یه پستی توسط من یا کاربران و مدیران در یکی از زیر تالارهای گردشگری ارسال میشد در قسمت آخرین پست ، عنوان پست و نام کاربر ارسال کننده پست و همچنین زمان و تاریخ ارسال پست قابل مشاهده بود . طبق نقشه های هواشناسی جو ناپایداری همراه با بارش کوفته قلقلی از سمت مشهد به سوی اصفهان در حرکت می باشد . بازم رشته افکار از دستم خارج شد . طبق تصویر بالا در زیرتالار " اخبار و دانستنی های گردشگری" rasekhoon_m در تاریخ 1 مهر 96 به پست کاروانسرای عباسی پاسخ داده اند و ظاهرا بعد از آن تاریخ کسی پستی ارسال نکرده !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ شما به تالار مذکور مراجعه و مشاهده خواهید نمود که چندین پست ارسال شده است و آخرین پست در تالار مذکور توسط مدیر محترم آبجی 8 نه ببخشید نازنین فاطمه ارسال شده است و باید در قسمت آخرین پست نام آبجی نازنین و عنوان پست و همچنین تاریخ و ساعت ارسال پست قابل مشاهده باشد که نیست !!!!!

در دیگر زیرتالارهای گردشگری همین مشکل وجود دارد. البته من این مشکل رو هم در دیگر تالارها هم با 3 تا چشم خودم دیده و نگریده ام !

وسلام علیکم و رحمه الله و برکاته . من برم دستامو بزارم تو آب خشک شد از بس تایپ کردم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mty1378 ehsan007060 siryahya nazaninfatemeh rasekhoon_m shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها