پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
پنج شنبه 6 مهر 1396 10:00 PM
باسلام و احترام عزیزم نبینمت مریضم
به مدت 30 ثانیه به تصویر بالا خیره شوید حالا پشت سر هم تند و سریع پلک بزنید نه ببخشید اشتباه شد .
سابق وقتی یه پستی توسط من یا کاربران و مدیران در یکی از زیر تالارهای گردشگری ارسال میشد در قسمت آخرین پست ، عنوان پست و نام کاربر ارسال کننده پست و همچنین زمان و تاریخ ارسال پست قابل مشاهده بود . طبق نقشه های هواشناسی جو ناپایداری همراه با بارش کوفته قلقلی از سمت مشهد به سوی اصفهان در حرکت می باشد . بازم رشته افکار از دستم خارج شد . طبق تصویر بالا در زیرتالار " اخبار و دانستنی های گردشگری" rasekhoon_m در تاریخ 1 مهر 96 به پست کاروانسرای عباسی پاسخ داده اند و ظاهرا بعد از آن تاریخ کسی پستی ارسال نکرده !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ شما به تالار مذکور مراجعه و مشاهده خواهید نمود که چندین پست ارسال شده است و آخرین پست در تالار مذکور توسط مدیر محترم آبجی 8 نه ببخشید نازنین فاطمه ارسال شده است و باید در قسمت آخرین پست نام آبجی نازنین و عنوان پست و همچنین تاریخ و ساعت ارسال پست قابل مشاهده باشد که نیست !!!!!
در دیگر زیرتالارهای گردشگری همین مشکل وجود دارد. البته من این مشکل رو هم در دیگر تالارها هم با 3 تا چشم خودم دیده و نگریده ام !
وسلام علیکم و رحمه الله و برکاته . من برم دستامو بزارم تو آب خشک شد از بس تایپ کردم
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست