0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
پنج شنبه 29 تیر 1396  3:27 PM

نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

میگن همین که کاربران برترواعلام نکنیم خودش به معنی کناره گیری ازمدیریته امامن اخلاقم طوریه که کارموتموم می کنم بعدش درخواست میدم شوخی نمیکنماجدیه جدی درخواست کوچکی داشتم ازشماواخلاقم طوریه که بایستی حتماخداحافظی کنم نه اینکه بتدریج درافق محوشوم واسه اینکه احترامی که به سایت ومسوولینش دارم.

مدتیست که فکرکناره گیری ازمدیریت قلقلکم میده بدلیل پاره ای مشکلات شخصی شایدآنروزامروزباشه،هستم درسایت امانه مدیر،بااحترام

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکارگرامی جناب اشرفی عزیز جا دارد ازشما و همه ی مدیران فعال و غیرفعال که به هر دلیلی از سایت تشریف برده اند تشکر و قدر دانی نمایم .بعضی از دوستان مدیری که الان تشریف ندارند خداحافظی کرده اند فقط اعلام عمومی نکرده اند .بعضی ها دیگرهم که الان تشریف ندارن هیچ حرفی از رفتن نزده اند و کما کان یا به صورت نامحسوس به  سایت سر میزنن و یا اینکه فعالیت ضعیفی دارند. ما همچنان در خدمت شما بزرگوار هستیم مگر اینکه به قول خودتون کلا محو بشید.که امیدواریم این امر هیچ وقت صورت نگیرد.و ما را در انجمن از فیض زحمات خودتان بهرمند بگردانید.

با تشکر

تشکرات از این پست
r_hasti_r farshon borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh khodaeem1 mohammad_khoshghamat ehsan007060 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها