نقل قول mahdi522
با عرض سلام خدمت شما
اینجانب مهدی محمدی مدیر جدید تالار وبلاگ نویسی هستم و امیداوارم که در طی این مدت که قصد همکاری با شما را دارم بتوانیم تعامل خوبی با یکدیگر داشته باشیم.
اما هدف بنده از گذاشتن این پست؛ برگزاری مسابقه ی وبلاگ نویسی می باشد و همانظورکه مستحضرید آخرین مسابقه وبلاگ نویسی راسخون ، فروردین ماه سال 91 بود و تا کنون حدود 6ماهه که مسابقه وبلاگ نویسی برگزار نشده پس امکان برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی وجود داره.
اما نظر بنده در مورد موضوعات آن این است که اگه ما یه نظر سنجی در انجمن مطرح کنیم و کاربران از بین چند موضوع یکی رو انتخاب کنند فکر کنم خیلی بهتر باشه تا این که ما خودمون یه موضوع رو انتخاب کنیم.
همانطور که در جریان هستید ما در آینده روز 5 آبان عید قربان و 13 آبان که عید سعید غدیر خم و روز دانش آموز با یکدیگر متقارن شدند و همچنین 4و5 آذر که تاسوعای حسینی و عاشورای حسینی را در پیش داریم و موضوعاتی خوبی می تونند باشند.
به هر حال نظر شما در مورد این مسابقه چیه؟ و در کل من می خواستم یه مشورتی با شما داشته باشم.
با تشکر
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
پیوستن شما به جمع مدیران راسخون را تبریک عرض نموده و برایتان آرزوی موفقیت می نمایم.
با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، پیشنهاد خوبی ارائه داده اید و در اجرای آن مشکل خاصی وجود ندارد.
می توانید کلیه موضوعات مورد نظر که به تعدادی از آنها نیز اشاره نموده بودید را در تاپیکی در تالار مورد نظرتان جمع آوری و سپس آدرس پست مورد نظر را در این تاپیک به اطلاع ما برسانید تا جهت مشارکت کاربران،مورد تبلیغ در سایت قرار گیرد.
با تشکر مجدد