0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 15 مهر 1391  8:19 AM

نقل قول bivafa

سلام
بنده هم در برخی قسمت ها که دقیقاً یادم نیست در قسمت نظراتشون پیشنهادی دادم و یا سوالی مطرح کردم اما پاسخگو نیستند!!!
مثلاً در مورد قسمت مقالات این موضوع را مطمئن هستم که یکبار نظری دادم پ پیشنهادی دادم،بعد از چند روز تایید کردند و پاسخ دادند، سپس پیرو آن نظر مجددی دادم و خواستار تغییر در رویه ای شده بود،حال با گذشت یک هفته(ویا بیشتر) هنوز نا تایید شده نه پاسخی داده شده!!
قبلاً هم در سالهای گذشته این مشکلات را با مسئولان مختلف بخش های خبر ،مقالات و ... داشتیم!! حتی کار به تنش هم کشیده شده بود!! ظاهراً این دوستان بر خلاف روابط عمومی انتقاد پذیر نیستند و معتقدند هرکار خودشان میکنند درست است....!!!
بنده به جناب دکتر و امثال خودم حق میدهم که وقتی در مقابل دلسوزی هایمان بی تفاوتی میبینیم ناراحت باشیم. ما نیز میتوانیم خیلی بی تفاوت از کنار همه جیز بگذریم و یا مثلاً برای کسب امتیاز با 2کلمه "خوب بود" یا "خیلی ممنون" این کار را انجام دهیم(کما اینکه این کار علیرغم خلاف قوانین بودم انجام میشود و اینگونه نظرات تایید هم میشوند!!! ) اما این کار را نمیکنیم چون راسخون رو دوست داریم،چون دلمون میخواد پیشرفت کنه....

این عکس العمل ها درخور این دلسوزی ها نیست!!!

یا علی

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ارادت

مجموعه راسخون همواره سعی نموده با ایجاد یک فضای تعاملی از طریق دریافت بازخورد از سوی کاربران، مسیر تعالی و پیشبرد اهداف خود را سریعتر طی نماید.

وجود کاستی در این مسیر با توجه به کثرت مشغلات کاری واحدها،اجتناب ناپذیر است.

به هر جهت  مراتب به مسئولین نظارتی مربوطه ارجاع داده شده و بزودی مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

با تشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت شما

تشکرات از این پست
bivafa doctor114 architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها