0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 12 مهر 1391  1:36 PM

نقل قول doctor114 
نقل قول doctor114 
نقل قول doctor114 
نقل قول ravabet_rasekhoon 
نقل قول doctor114 
سلام:

دو سوال دارم:

1) میخواستم سوالی در مورد مطلبی از مسئول اخبار و اطلاع رسانی بپرسم که وقتی بر روی لینک ایشان در تالار گفتگو کلیک میکنم به صفحه ی اصلی انجمن ها می روم !!! لطفا بررسی کنید .

2) در نشانی های زیر :

http://rasekhoon.net/news/show/629446/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1

http://rasekhoon.net/news/show/628901/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%B3-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1/

چند تصویر مرتبط با خبر آورده شده که قدر مسلم مالکیت مادی و معنوی آن متعلق با راسخون نیست . چطور خود را مجاز به دستکاری عکس ها و ثبت آن با نام موسسه نمودید ؟! فکر کنم به لحاظ قانونی این کار تخلف محسوب می شود . درسته؟

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب

کلیه تالار های  گفتگو با مسئولین محترم پرتال راسخون به جهت وجود بخش نظرات در کلیه بخش ها و امکان مکاتبه مستقیم با مسئول هر واحد از این طریق و همچنین بنا به درخواست مسئولین گرامی مبنی بر عدم امکان پاسخگویی به پست های ارسالی در این تالارها به جهت ضیغ وقت و مشغلات کاری و همچنین جهت پرهیز از موازی کاری، قفل شده و ارسال پست در آنها ممکن نیست. جهت مکاتبه با مسئول هر واحد از بخش نظرات آن واحد استفاده نمائید.

در ارتباط با مورد دوم نیز می توانید موضوع ذکر شده را از طریق بخش نظرات خبر پیگیری نمائید.

با تشکر

سلام:

ممنونم . در زیر نظرات خبر مربوطه ، یادآور شدم . امیدوارم پاسخگو باشند .

سپاس

سلام مدیر گرامی:

خسته نباشید.

با گذشت 5 روز از درج انی سوال و نظر در قسمت مربوط به نظرات  هر دو خبر ، هنوز مسئول محترم حتی آن را تائید نکرده اند تا به نمایش در بیاید !!! چه برسد به این که پاسخ بدهند !!!! این همه در حالی است که نظرات و پیشنهادات مربوط به هر دو خبر در روز های بعد تائید شده و در حال نمایش است !!!! لطفا علت را از ایشان جویا شوید.

سپاس از شما.

سلام به همه ی مسئدولین کاربر مدار راسخون :

الان دقیقا 12 روز از ظرح پرسش بنده گذشته است ، اما هیچ جوابی را مسئول اخبار و اطلاع رسانی راسخون نداده اند در این مورد .

لطفا پیگیری نمائید که چرا ایشون علی رغم سه بار پرسش بنده در این قسمت و دوبار در قسمت نظرات هر دوخبر - که ایشون حتی نظرات را هم تائید نکرده اند !!!! - و دوبار یاد آوری مسئول ارشد انجمن ها به ایشون ، هنوز جوابی نداده اند .

سپاس

سلام

بنده هم در برخی قسمت ها که دقیقاً یادم نیست در قسمت نظراتشون پیشنهادی دادم و یا سوالی مطرح کردم اما پاسخگو نیستند!!!

مثلاً در مورد قسمت مقالات این موضوع را مطمئن هستم که یکبار نظری دادم پ پیشنهادی دادم،بعد از چند روز تایید کردند و پاسخ دادند، سپس پیرو آن نظر مجددی دادم و خواستار تغییر در رویه ای شده بود،حال با گذشت یک هفته(ویا بیشتر) هنوز نا تایید شده نه پاسخی داده شده!!

قبلاً هم در سالهای گذشته این مشکلات را با مسئولان مختلف بخش های خبر ،مقالات و ... داشتیم!! حتی کار به تنش هم کشیده شده بود!! ظاهراً این دوستان بر خلاف روابط عمومی انتقاد پذیر نیستند و معتقدند هرکار خودشان میکنند درست است....!!!

بنده به جناب دکتر و امثال خودم حق میدهم که وقتی در مقابل دلسوزی هایمان بی تفاوتی میبینیم ناراحت باشیم. ما نیز میتوانیم خیلی بی تفاوت از کنار همه جیز بگذریم و یا مثلاً برای کسب امتیاز با 2کلمه "خوب بود" یا "خیلی ممنون" این کار را انجام دهیم(کما اینکه این کار علیرغم خلاف قوانین بودم انجام میشود و اینگونه نظرات تایید هم میشوند!!! ) اما این کار را نمیکنیم چون راسخون رو دوست داریم،چون دلمون میخواد پیشرفت کنه....

این عکس العمل ها درخور این دلسوزی ها نیست!!!

یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
doctor114 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها