0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 6 مهر 1391  1:01 PM

نقل قول doctor114

نقل قول bivafa

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

سلام مدیر محترم انجمن ها :

بی زحمت نشانی زیر را ملاحظه بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/654125/page1/

امضای این کاربر دو کلمه ی گرامی دارد که هردو با نقص املاء شده اند . نمیدانم مسئول بررسی و تائید امضای کاربران چه کسی است ، اما به نظرم خیلی دقت نمی کنند . این امضاها زیبنده ی سایت نیست . لطفا اگر پس از بررسی اشکالی در آن دیدی ، به کاربر مربوطه اطلاع رسانی نمایید تا آن را عوض کند .

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

قبلا حضورتان در این رابطه توضیحات کافی داده شده است. امضاء مجازی همانند امضاء حقیقی بسته به انتخاب و خواست شخصی افراد تعیین می شود و هر کس می تواند هر امضائی برای خود در نظر بگیرد.

البته اگر امضاء یا آواتار در تضاد با آرمان های پرتال راسخون و نقض کننده ادب، اخلاق، قانون و مخالف با اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی  و سایر موارد از این قبیل باشد، به هیچ وجه مورد تائید مسئول مربوطه قرار نخواهد گرفت و تذکرات لازم به کاربر مربوطه ابلاغ خواهد شد.

با تشکر فراوان

سلام.ببخشید وارد موضوع شدم. اما بنده در این مورد مثالی که doctor114 زدند و با توجه به توضیحات خود شما،حق را به ایشان میدم/ امضا این کاربر "سد ممد" است که در واقع میبایست همان "سید محمد" میبود! خب اینکه ایشان بیایند و نام پیامبر گرامی را به صورت شکسته بکار ببرند آیا زشت نیست؟ آیا نوعی بی احترامی به نام پیامبر نیشود؟! شاید در عرف و صحبت های روزانه به اشتباه و براساس عادت مردم به اشتباه اینگونه همدیگر را خطاب کنند،اما در جایی مثل سایت راسخون که یک سایت فرهنگی است و خودش باید آغاز کننده و مروج فرهنگ های صحبح باشد،بهتر است صحیح هر چیزی در آن قرار گیرد!!

سلام bivafa جان :

اولا من یه عذرخواهی بزرگ به شما بدهکارم بابت بحث ها تالارم . اما خب قبول کنید شما هم خیلی تند بودید .به احترام شما نظر سنجی هم گذاشتم و نتایجش قابل مشاهده .

در این مورد هم باید بگم خدارو شکر یه نفر پیدا شده که طرف بنده باشه و حق رو بگه ! مردیم از بس گفتیم ولی کو گوش شنوا ؟.قبول دارم که کاربر ممکنه منظوری نداشته باشه ولی کار نادرست بی منظور هم که باشه نادرست و ناپسنده به نظر من .

سپاس

سلام حدمت شما جناب آقای دکتر؛

خواهش میکنم شما لطف دارید، بنده و شما چند تا خصوصیت مشترک داریم که به نوعی جالبه! یکیش همین یک دنده بودن در نظراتمون و شاید بشه گفت تعصب روی اعتقاداتمونهwink  تندی هم در جفتمون مشترکه!! حالا من فکر کنم یکمی انعطافم بیشتر باشه،شما یکم کمتر! خلاصه من بهتر کش میام به نسبت شماlaughwink من از خودم تعریف نمیکنم، اما از شما میدونم که قلب مهربونی دارید،علیرغم اینکه گاهی ظاهرتون این رو نشون نمیده( میخوام بگم منم اینطوریم،اما میترسم بگند داره از خودشم تعریف میکنه!!blush )

بگذریم، موضوعی بود که تمام شد. متشکرم از نظر سنجی.... اتفاقاً نتیجه نظرسنجی هم جالب و قابل تامل بود، از این لحاظ که تقریباً تعداد نظرات برای هر 2 حالت تقریباً یکسان بود. شاید اصلاح زیربنایی تر مشکل راه حل صحیح تر موضوع باشه.... حالا من زیاد در سایت های دیگری که امکان پیش بینی دارند نبوده ام، اما شما بودید ،از روی الگوی اونهایی که موفق تر بوده اند میتوان برای شیوه برگزاری مسابقات خودمون استفاده کرد.

در مورد موضوع امضا هم باید بگم متاسفانه از گفته های مسئول محترم انجمن ها اصلاً قانع نشدم.  به نظرم باید راسخون حداقل یکی از پرچمداران اصلاح اشتباهات و کج روی های فرهنگی باشد .....اگر این امضا داره اشتباهی که حالا یه چیز مرسوم و معمول شده را به رخ میکشد، ما نباید دوباره بر آن صحه بگذاریم، باید سعی در اصلاح آن داشته باشیم...

همین دیگه! امیدوارم سالم و سربلند باشید.

تا بعد....

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
doctor114 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها