0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 30 شهریور 1391  8:05 AM

نقل قول architect0811
سلام

این چه امضایی !!!!!!!!!!!!!جانشین مدیر تالار گفتگوی آزاد!!!!!!!!!!! ؛

تا اونجایی که من میدونم شما همکار ایشون هستید و ایشون هم جایی نرفتن که بخوان جانشین داشته باشن و قراره روزانه حداکثر 1 ساعت رو در سایت به عنوان مدیر تالار گفتگوی آزاد فعالیت داشته باشند .

البته به عرضتون برسونم که بنده به هیچ عنوان قصد مدیریت هیچ تالاری رو ندارم و نخواهم داشت ؛ سوء تفاهم پیش نیاد.

از همکاری شما هم به نوبه ی خودم نهایت سپاس رو دارم

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مدیر محترم تالار "عفاف و حجاب" علیرغم مشغلات مرتبط با اداره تالار تحت مدیریت خود و به دنبال درخواست جناب نیکبخت و بمنظور افزایش زمان فراغت ایشان برای رسیدگی به امور خارج از فضای مجازی، به همکاری و مساعدت در تالار "گفتگوی آزاد" پرداخته اند که جناب نیکبخت  نیز از این همکاری بسیار راضی و خرسند هستند.

جا دارد در اینجا از زحمات ارزنده هر دو مدیر بزرگوار تشکر و قدردانی نمایم.

در ارتباط با آنچه شما تذکر داده اید، مدیر محترم تالار "عفاف و حجاب" می توانند از عنوان معاون به جای جانشین استفاده نمایند.

ضمنا مدیر نبودن در تالار های راسخون به هیچ عنوان چیزی از ارزش والای سایر کاربران همچون شما کم نخواهد کرد. محدودیت در تعداد مدیران تالار ها و سایر سیاست های مرتبط با مدیریت کلی آنها، ما را ناگزیر به انتخاب تعداد محدودی مدیر و تقسیم مدیریت تالارها بین آنها نموده است. کما اینکه برخی از تالار ها فاقد مدیر می باشند و توسط روابط عمومی نظارت و اداره می شوند. شاید اگر این محدودیت ها وجود نداشت، فعالیت عالمانه و منطبق بر قواعد و قوانین بسیاری از کاربران، منتهی به مدیریت آنها می گردید چنانچه به شما هم پیشنهاد مدیریت داده شده است.

بر این اساس روابط عمومی اقدام به تغییر ادواری مدیران می نماید تا از ظرفیت های کلیه عزیزان در این راستا بهرهبرداری لازم صورت گیرد.

با تشکر فراوان

تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها