پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
چهارشنبه 8 شهریور 1391 7:48 AM
سلام
اگر ممکن است در مورد تالارهای گفتگو و مسابقات گستره مدیریت بنده را به تمام تالار(به غیر از قسمت های مربوط به خودتون)گسترش بدید.
الان در برخی قسمت ها با مشکل مواجه هستم و باز هم میبینم که متاسفانه برخی از کاربران در محل های نامناسبی پست میگذارند و یا پست های خلاف قوانین میگذارند. که حذف یا غیرفعال کردن آنها برای من مقدور نیست!
ضمناً مثلاً الان تاپیکی برای انتفادات پیشنهادات سوالات مسابقه روزانه ایجاد کردم، در حالی که زیرتالار برای این کار در اینجا وجود دارد که بنده قادر به مدیریت آن نیستم و مجبور شدم در صفحه اصلی خود تالار مسابقات این تاپیک را احداث کنم!
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر ویژه از زحمات و مشارکت صادقانه جنابعالی
مدیریت تالار های مسابقات و نتایج مسابقات در اختیار روابط عمومی است اما می توانیم آنها را در زمان هایی که مسابقه ای نداریم، غیر فعال نمائیم تا پستی در آنها ارسال نگردد.
اما مدیریت تالار انتقاد،سوال،پیشنهاد درباره مسابقات را می توانیم به شما واگذار کنیم.
تالار گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد را نیز غیر فعال می کنیم که بسیاری از زیر تالارهای این تالار نیز غیر فعال هستند و آنها که فعال می باشند، تحت مدیریت واحد مربوطه می باشند که کنترل لازم را برآنها خواهد داشت.
در نهایت با توجه به حساسیت تالارهای تحت مدیریت جنابعالی، خواهشمند است در صورتی که هرگونه ابهامی در رابطه با پاسخگویی به سئوالات یا مدیریت تالار دارید با روابط عمومی مطرح نمائید و پاسخ دریافتی را ارائه کنید تا مشکل و سوء تفاهمی روی ندهد. ضمنا هر نوع ابراز نظر از سوی موسسه الزما باید با هماهنگی کامل روابط عمومی انجام شود.
با تشکر مجدد از زحمات شما
سلام
با تشکر از زحمات شما
پیشنهادات جنابعالی که پیرو پیشنهاد بنده ارائه شد خوب بوده! به هر حال در حال حاضر بهترین اقدامی که میشود انجام داد همین است. در مورد سایر قسمت های مسابقات هم خوب میشه که در مواقع غیر از زمان برگزاری مسابقات به نده واگذار شود.
در مورد توصیه ها هم به روی چشم حواسم هست.
پس منتظر غیرفعال کردن قسمت های نامبرده و اجرای سایر مباحث مطرح شده هستم.
در ضمن اگر ممکن است از مسئول مسابقات روزانه بخواهید به صورت روزانه و مستمر به تاپیک پیشنهادات،انتقادات و سوالات مسابقه روزانهمراجعه نماید و پاسخگوی کاربران عزیز باشد. فکر نمیکنم وقت زیادی را از ایشان بگیرد. این تاپیک رو ایجاد کردم تا کمی به بحث هایی که کاربران در تالار روابط عمومی و مسابقات و گفتگو مطرح میکنند نظم و دسته بندی بکنم. انشاالله در آینده برنامه های دیگری برای ایجاد تاپیک های دسته بندی شده خواهم داشت.
ضمن سلام و عرض ادب و خسته نباشید
از زحمات جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را می نمائیم و از پیشنهادات و اقدامات شما استقبال می کنیم.
در مورد غیر فعالسازی تالار هایی که گفته شده بود، اشکال فنی وجود دارد که بمحض رفع، انجام خواهیم داد. سایر موارد نیز بررسی و اقدام می گردد.
با تشکر مجدد