0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 31 مرداد 1391  10:26 AM

نقل قول bivafa

سلام خسته نباشید

چرا وقتی در تاپیک  انتقادات، پیشنهادات و سئوالات قوانین جدید انتخاب کاربران و مدیران برتر پست میگذارم بعد از زدن گزینه ارسال میره به صفحه 2 تاپیک مذکور؟

قبلاً اینطوری نبود انگار! یعنی بعد از زدن ارسال ،صفحه ای خالی میامد که حکایت از ارسال موفق پست داشت! حالا نمیدونم پست من ارسال شده یا نه اما برای محکم کاری یکبار دیگه اینجا ارسالش میکنم :

سلام

بهتر بود در تاپیک  اسامی کاربری مدیران محترم انجمن ها-لطفا رای دهید

اولاً زیر آواتار هر مدیر لینک تالار یا تالارهای تحت مدیریت وی را بصورت جمع و جور مینوشتید تا کاربری که میخواد رای بده در همانجا بتونه با کلیکی به تالار مدیر مربوطه بره و از فعالیت های وی آگاه بشه!

دوماً ایرادی نداره که مدیران به دیگر همکاران خود رای بدهند؟ یعنی مثلاً بنده به مدیر دیگری تشکر بدهم؟

سوماً بعضی از این اسامی کاربری مدیران را بنده برای اولین بار است که در این چند سال عضویت در سایت دارم میبینم!!! کاملاً مشخصه که فعالیت خاص و بخصوصی ندارند! چرا از مدیربت برشان نمیدارید و با نیروهای فعال تر جایگزین نمیکنید؟!

مدیر و دوست گرامی

پست شما با موفقیت در تاپیک انتقادات، پیشنهادات و سئوالات قوانین جدید انتخاب کاربران و مدیران برتر  ارسال شده بود و پاسخ جنابعالی در همانجا داده شده است.

البته دریافت شد که در آنجا پاسخ را مطالعه نموده اید اما به جهت اطلاع سایر کاربران و لزوم پاسخگویی در این تاپیک در اینجا نیز مطرح شد.

باتشکر

تشکرات از این پست
bivafa farshon
دسترسی سریع به انجمن ها