0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
جمعه 20 مرداد 1391  3:31 AM

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام طاعات و عباداتتون قبول باشه

ابتدا تشکر میکنم و خسته نباشید میگم به جناب نیکبخت  چون انصافاً در تالار تحت مدیریتشان زحمت میکشند بدون اینکه ادعا یا توقعی داشته باشند ....

سلام و تشکر از جناب bivafa

موسسه فرهنگی هنری نور راسخون وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه است؛ کوچکترین درسی که از آن گرفته ام، فرهنگ وقف است. پس اگر یکی تصمیم داشته باشد وقت خود را وقف این سایت کند (البته برای مدت مشخصی!!)، کمترین کاری است که انجام داده است.

برای بنده همین عنایت مسئولین روابط عمومی کافیه. مشارکت امثال شما کاربران ممتاز و صاحب ایده و نظر، باعث رونق تالار گفتگوی آزاد شده است و مایه مباهات بنده. شما اگر خواستید تلافی کنید، با مشارکت سازنده، همچنان با این تالار همکاری فرمائید.

موفق و سربلند باشید.

سلام

در اینکه شما نیتتون خیر هست شکی نیست، انشالله هممون بتونیم فرهنگ وقف را در خودمون افزایش بدیم و با وقف سبب عاقبت به خیری و آمرزش گناهان آخرتمون بشیم،

و همچنین اینکه شما انسان کم توقعی هستید و این جای درس گرفتن داره، اما خب احترام متقابل ما نیز اقتضا میکند که قدردان زحمات شما باشیم. البته اینکه میگم ما بیشتر منظورم مسئولین راسخون هست که بیشتر کار از دستشون بر میاد! بنده و سایر دوستان دیگه نهایتاً یه تشکر زبانی میتونیم کنیم!

بهتر بود که من این موضوع رو خصوصی به مسئولین سایت میرسوندم ، معمولاً اینگونه موارد را خود شخص مورد نظر ندونه بهترهwink  اما با اینحال بازهم از مسئولین محترم سایت تقاضای توجه به این خواسته را دارام و تاکید میکنم این فقط یه احترام متقابل است، چیزی از اجر معنوی شما کم نخواهد شد.

ضمناً چشم بنده هم در خدمت شما خواهم بود.

پیروز باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon qodrat
دسترسی سریع به انجمن ها