0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 26 تیر 1391  8:14 PM

نقل قول doctor114

سلام بر راسخونی ها:

در تکمیل فرمایشات این دوستمون باید عرض کنم که بنده تا روز 18 تیر 1391 فقط 9بار در مسابقات مختلف راسخون طی این چهار سال برنده شده بودم . روز 19 تیر ماه 1391 برنده شدم و جالب اینجاست که شمارنده به جای یک واحد افزایش به ازای یکبار برنده شدن من ، دو واحد پرید !!! الان شده 11 !!!!

حتما الان باز هم آقای iman_karbala میگن این ها برنامه نویسی شده و همه چیز درسته و ما کاربران داریم حق الناس میکنیم !!!!!!!!!!!!

یک نکته ی جالب هم به استحضار کاربران قدیمی راسخون می رسونم : اگر دقت کرده باشید حدود سه چهار هفته ای میشه که راسخون داره کاربران قدیمی تر رو هم برنده اعلام میکنه ، کمو بیش !!!!!!!! خودتون در آرشیو برندگان چک کنید بی زحمت !

سپاس

سلام و وقت بخیر

در مورد یکبار برنده شدن اما دو بار لحاظ کردن آن، بنده هم به مسئولین روابط عمومی گوشزد کردم اما نپذیرفتند. انشالله بزودی ورژن جدید سایت بارگذاری می شود و این گونه موارد رفع می شود.

البته این مورد که برای شما یکبار اتفاق افتاده است برای بنده 3 بار رخ داده و کنتور شمارنده، هر کدام را 2 مرتبه حساب کرده است. بنده راضیم. مسئولین باید ناراضی باشند که ظاهرا راضی هستند!!!

ایمیل برنده شدن را دریافت کرده ام اما صفحه آرشیو مسابقات یا همان برندگان باز نمی شود و اصلا نمی دونم کدام مسابقه بوده و چندم شدم. در ارسال پست ها با مشکل مواجه هستم اما هر بار اعلام  کردم، اولا نپذیرفتند و ثانیا رفع آنرا به بعد از روز موعود (آپ لود ورژن جدید سایت) موکول کرده اند. 

انشاالله به زودی این مشکلات رفع می شود.

موفق باشید.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
doctor114 ravabet_rasekhoon salmanjavan
دسترسی سریع به انجمن ها