0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
یک شنبه 25 تیر 1391  7:54 PM

نقل قول salmanjavan

نقل قول doctor114

باسلام

نتایج سه قسمت از چهار قسمت مسابقه ی پیش بینی جام ملت های اروپای راسخون 2012 آماده شده است اما در مورد یک بخش از آن با نام مسابقه ی پیش بینی اولین تیم حذف شده از رقابت ها مشکلی که بوجود آمد این بود که بنده به علت مشکلاتی که در اتصال به اینترنت داشتم نتوانستم پست را به موقع قفل کنم لذا بسیاری از کاربران اقدام به اصلاح و ویرایش پست های خود کردند همانطور که مستحضرید اگر کاربری پستش را در موعد مقرر ایجاد کرده باشد و پست پس از اتمام مدت مسابقه قفل نشود آنکاربر می تواند پست خود را ویرایش کند و برنامه نویسی سایت راسخون به گونه ای است که زمان ویرایش پست را نشان نمی دهد و پست پس از ویرایش تاریخ و زمانش همان تاریخ و زمان ایجاد پست می باشد با در نظر گرفتن این شراط پیشنهاد بنده این است که این قسمت از مسابقه برای جلوگیری از تضییع حق کاربران به کل حذف گردد و جوایز آن به سه قسمت دیگر مسابقه اختصاص یابد.منتظر شنیدن راه حل شما برای رفع این مشکل و یا پذیرش پیشنهاد خودم هستم.

سپاس

سلام آقای دکتر

خسته نباشید ویژه برای این مسابقه

در مورد مسابقه اولین تیم حذف شده مسئولین سایت یک جا جواب شما را داده اند که ظاهراً شما ندیده اید

نقل به مضمون فرموده بودند اسامی افراد را بدهید تا تیم کارشناسی فنی شان بررسی کنند ببینند بعد از تاریخ مورد نظر پست ویرایش شده است یا خیر.

من نمی دانم برندگان اولین تیم حذف شده بر اساس قرعه کشی است یا بر اساس هر کس که زودتر گذاشته است ولی شما فقط اسامی برندگان را بدهید تا بررسی کنند اگر در بین برندگان کسی ویرایش کرده بود هم یک لیست ذخیره داشته باشید

سلام بر شما:

طی همین هفته در این مورد از سوی مسئولین کسب تکلیف خواهد شد .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها