0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 24 تیر 1391  8:47 AM

نقل قول bivafa

سلام، خسته نباشید

کم کم باید قوانین جدیدی که برای مدیران و کاربران گذاشته اید به دقت به مرحله ی اجرا بگذارید! 

به نظرم بهتر است به کاربران و مدیرانی که همچنان بر سنت گذشته خود پایبند هستند و آنچنان قوانین را رعایت نمیکنند و فعالیت زیادی در سایت دارند به طور جداگانه تماس بگیرید و توجیهشان نمایید. آخه مثلاً میبینم که هنوزم برخی از دوستان(که بیشترشان دوست خودم هم هستند) پشت سر هم و متوالی پست میگذارند یا پست های تکراری میگذارند(بدون آنکه جستجویی در انجمن ها بکنند و از تکراری نبودن آن مطمئن شوند) 

یکی از دوستان عزیزم که جزء کاربران برتر سایت نیز هست در یکی از تالار های تحت مدیریتم زحمت کشیده پست هایی قرار داده که وقتی جستجو میکنم میبینم تکراری هست! نمیدونم چه باید بکنم! آخه دلم نمیخواد از دست بنده دلخور بشه و احساس کنه زحمت هایش رو به باد دادم! (قبلاً در این خصوص در پستی  جداگانه تذکر داده بودم اما به نظر عنایت کافی را نداشته) لطفاً راهنماییم کنید و بفرمایید چکار میتوانم بکنم.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

همانگونه که مستحضرید، قوانین مربوط به فعالیت در انجمن ها تبیین و ابلاغ شده است.

لذا جای هیچ گونه اعتراضی نسبت به برخورد با تخلفات انجام گرفته نمی باشد. انتظارات ما از مدیران محترم بسیار بیشتر از سایر کاربران گرامی است و اینجانب موارد پیش آمده را ناشی از مشغله کاری و ناخواسته می پندارم.

علیهذا جنابعالی می توانید با ارسال تذکرات لازم که می تواند کاملاً دوستانه و بر مبنای احترام متقابل باشد، کاربر مربوطه را از تخلفات صورت گرفته آگاه و در صورت تکرار تخلفات، با استفاده از اختیارات مدیریتی خود با آنها برخورد نمائید.

ضمنا در موارد خاصی که فکر می کنید اعمال قوانین ممکن است باعث بروز اختلاف و مشکلات جانبی دیگر شود، می توانید با اینجانب مکاتبه نموده تا اقدامات لازم از جانب روابط عمومی انجام گیرد.

نکات ذکر شده در رابطه با کلیه مدیران و کاربران صادق است.

تشکرات از این پست
architect0811 bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها