0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

padeshahe__saytha
padeshahe__saytha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
دوشنبه 19 تیر 1391  12:25 PM

نقل قول javid1000

نقل قول padeshahe__saytha

سلام

مدیر ارشد انجمن ها مثل اینکه ایشان حرفهای شما را جدی نگرفته و دوباره نیمه شب ساعت بین 2 تا 4 شب اقدام به گذاشتن پستهای نامربوط کرده اند

چندین لینک فقط از صفحه آخر این اخبار می گذارم، واقعا چرا ایشان به حرف شما ارزشی قائل نشده اند ؟!

1-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)        5-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

2-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)         6-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

3-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)          7-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

4-اسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)           8-  پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

و اما پستها های تکراری که در اینجا گذاشتهاند-کاربری چندین ساعت قبل از ایشان پستهای این خبرگزاری را درست در جای خودشان قرار داده(مهدویت را در مهدویت، دفاع مقدس را در دفاع مقدس و دینی را در تالار دین و اندیشه) ولی javid1000 آمده اند دوباره همه آنها را به صورت تکراری فقط در تالار قرآنی ها جمع کرده اند نمونه از پستها را برایتان می گذارم

2-پست درست: روح و جوهر اصلی انتظار مقاومت و صبر است  2- اشتبه و تکرار پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

3- پست صحیح: ظهور امام عصر(عج) ارزش‌های الهی را در جهان حاكم می‌كند...         3-پست اشتباه و تکراری :پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

4-پست درست:راهپيمايی روز حجاب و عفاف در قم برگزار می‌شود            4-پست اشتبه و تکراری: پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

5-پست صحیح:پاسخ به:رویدادهای امروز حوزه دین و اندیشه                    5-پست اشتباه پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

و خیلی از پستهای دیگر که تقریبا می شود گفت اکثر پستها اشتباه و تکراری هستند

پستهای صحیح که نوشته ام کاربری چند ساعت قبل آنها را درست در تالارهای مربوطه گذاشته و لی javid1000 آمده و تماما آنها را به صورت تکراری در قرآنی ها گذاشته

تعجبم از این هست چرا مدیر تالار قرآنی ها نظارت نمی کنند و پست قبلی شما را نخوانده و عمل نمی کنند

با سلام و خسته نباشید خدمت مسیولین فهیم و باتجربه راسخون

جناب padeshahe__saytha ،شما که کاربر معمولی نیستید و... می توانید با اکانت اصلی تون حرف های خودوتون رو بزنید...

دوما نحوه ی گفتارتان را در سایت فرهنگی بفهمید واقعا جای شرم دارد ؛ بنده هیچگونه بی احترامی ؛ و به سخنان تمامی مسیولین و کاربران نیز خیلی ارزش قائل بوده ام

سوما من اولین نفری بودم که  را ارسال کرده ام... و بعد از اینکه نصفی از مطالب را گذاشته بودم متوجه پست مدیر ارشد انجمن ها شدم ... بعد از ظهر که نتونستم سایت بیام ؛ حدود ساعت 1 تونستم برگردم((حتی جواب سوال مدیر تالار گرامی جناب غلامعلی در صندلی داغ را که بعد از ظهر سوال شده بود > در ان ساعت جواب دادم....)) و بعد از آن به کامل کردن پستم در تالار مربوطه پرداختم ....

(یعنی از فردای سخنان مدیر ارشد بنا بر ارسال مطالب در تالارهای مربوطه بپردازم بخاطر اینکه قبل ازآن ، پست مربوطه رو زده را صبح آن روز زده بودم ....)

من خودم با مطالب غیر مرتبط شدیدا مخالفم ؛ بنده فقط بخاط اینکه منبع از خبرگزاری معتبر قرانی بود ان پست ها را در تالار قرآنی زدم که بنابه فرموده مدیران ارشد آن ها را در تالارهای مهدویت و دین و اندیشه و...

در اول بگویم فرقی بین اکانت یا کاربر یا مدیران وجود ندارد و معلوم نیست چی گفته اید

کاملا در لینکهایی که گذاشته ام معلومه مطالب را تکراری گذاشته اید  توجهی به مدیر ارشد انجمن ها که گفته اند مطالب در جای خود قرار گیرند نداشته اید

کاربری قبل از شما پست ها را درست در تالارهای مربوطه گذاشته اند ولی شما همه آنها را بعد از چهار یا پنج ساعت از ایشان ریخته اید در تالار قرانی ها

مطلبی را هم تازه متوجه شدم : با توجه به اینکه مدیر تالار قرانی ها همشهری شما هستند احتمالا به نوعی هم سوء استفاده می کنید

بهتر هست به حرفهای مدیران ارشد توجه کنید نه اینکه به فکر جمع امتیاز باشید از راههای اشتباه

تا شود چشم تو روشن به جمالش صلوات
تا که نزدیک شود روز وصالش صلوات
خواهی از جمله آن منتظرانش باشی

بر محمد بفرست هم تو به آلش صلوات

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها