پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 13 تیر 1391 3:29 PM
نقل قول qodrat
با سلام خدمت شما
در ابتدا باید به عرض شما برسونم منظور من از ملاک ها، ملاک های مدیر تالار برای انتخاب کاربر برتر نیست بلکه ان دسته از ملاک هایی است که شما با آن کاربران زیر را دسته بندی کرده اید.
سلام
جناب qodrat
انتخاب کاربران برتر در کلیه سایتهای بزرگ هست و اگر نباشد آن سایت بزرگ نمی شود به هزاران دلیل یکی بی انگیزه گی کاربران
فرمودید چرا در بین کاربران بالا، کاربری که یک پست ارسال کرده نیست؟ و تفاوت کاربران بالا، با کاربری که یک پست ارسال کرده چیست؟
کاملا مشخص هست فرق زیادی هست بین کاربری که زحمت می کشد در سایت و کاربرانی که یا تازه ثبت نام کرده اند و یا...
فرمودید: خودتون بگید ملاک انتخاب کاربران بالا چیست؟
آیا این ملاک کمی نیست؟
ملاک انتخاب کاربران در همه سایتها یا بر اساس امتیازات آنهاست یا اگر انجمن هم باشد بر اساس ارسالها که سایت راسخون می تواند یکی از این دو را لحاظ کند که دومی را لحاظ کرده البته می تواند هر دو را هم جداگانه بگذارد
خلاصه به جز این دو راه راه دیگری وجود ندارد، نمی توانند که به سلیقه خودشان انتخاب کنند
فرمودید: کی شما بی احترامی من رو نسبت به این کاربران دیدید؟خدارو شاهد می گیرم که من مشکلم با کاربر نیست با ملاکه، پس به کسی بر نخوره.
من هم فکر نکنم شما با کاربری مشکل داشته باشید ولی خودتان ببینید چه مطلبی را نقل قول کرده اید که به نظرم کاملا اشتباه هست آن مطلب
امیدوارم راسخون عزیز هر روز بهتر و بهتر شود با کمک ما کاربران
تا شود چشم تو روشن به جمالش صلوات
تا که نزدیک شود روز وصالش صلوات
خواهی از جمله آن منتظرانش باشی
بر محمد بفرست هم تو به آلش صلوات