پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 13 تیر 1391 10:47 AM
سلام
خواستم با اجازه مسئولین راسخون و جناب mehdi0014 مطلبی را عرض کنم
تا آنجایی که می دانم جناب mehdi0014 معرف بسیاری از کاربران و حتی 4 یا 5 تا از مدیران راسخون هستند، از جمله خود من
پست های ارسالی ایشان بسیار مفید بوده چه در زمینه دفاع مقدس و چه در زمینه مقالات و یا غیره، در بسیاری از پستها دیده ام تشکرهای فراوانی چه از جانب مسئولین و چه از جانب کاربران و مدیران از ایشان شده است.
اگر دقت کرده باشید ایشان در چندین جا عنوان کرده اند به خاطر حسنه و امتیاز در راسخون فعالیت نمی کنند و حسنه هایشان به جز یکی دو مورد استفاده نکرده اند(پس اینکه به خاطر حسنه فعالیت میکنند کاملا اشتباه هست).
نکته بعد: اثبات این موضوع را می توان در برترین کاربران خرداد ماه دید، که به عنوان برترین نفر از برترین کاربران هستند که فکر کنم در 7 یا 8 تالار برترین انتخاب شده اند. مدیران تالارها هم به چشم و ابروی ایشان عاشق نیستند بلکه با توجه به فعالیت، ایشان را انتخاب کرده اند.
اما در مورد انتقاد دوست عزیز: همیشه انسانهای بزرگ منتقدانی خواهند داشت و این یک امر عادی محسوب می شود(البته انتقاد سازنده خیلی خوب هست) کاش من هم منتقدانی داشتم ، در مورد ایشان که به عنوان برترین کاربر در راسخون می باشند امر عادی محسوب می شود و اتظار مخالفت های بیشتر از این هم می رود.
در آخر تا آنجایی که من ایشان را می شناسم فردی متواضعی هستند و زیاد درگیر اینگونه مسائل نمی شوند به خاطر همین این چند خط را نوشتم
از مسئول ارشد انجمن ها هم بابت موضع گیری کاملا صحیحشان در پست قبلی تشکر می کنم