پاسخ به:بانک مقالات علوم محیطی
سه شنبه 2 خرداد 1391 12:11 PM
9 : علوم محيطي پاييز 1387; 6(1):101-109. |
ارزيابي توليد انجير ارگانيک در منطقه استهبان با استفاده از تحليل SWOT |
جوانمردداخلي مجيد*,محمودي حسين |
* گروه صنايع غذايي، پژوهشکده صنايع شيميايي، سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران |
توليد محصولات ارگانيک در جهان جايگاه ويژه اي يافته است و بازار اين محصولات روز به روز در حال افزايش است. کشور ايران با دارا بودن تجربه ديرينه در امر کشاورزي و نيز شرايط مستعد براي کشت ارگانيک، مي تواند به يکي از کشورهاي مهم آسيا در توليد محصولات ارگانيک تبديل شود. اما در حال حاضر در اين زمينه توفيقي به دست نياورده است. انجام مطالعات هدفمند در جهت شناخت فرصت ها و تحليل در جهت امکان توليد ارگانيک براي بازارهاي داخلي و صادرات بسيار مهم و ضروري است. به اين منظور مقاله حاضر با استفاده از روش پيمايش و تعيين نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهديدها (SWOT) به ارايه راه کارها و استراتژي در جهت توليد و توسعه انجير ارگانيک در منطقه استهبان استان فارس پرداخته است. |
كليد واژه: انجير، توليد ارگانيک، تحليل SWOT |
نسخه قابل چاپ |