نکات مفید برای آشپزی بهتر
سه شنبه 13 مهر 1389 1:28 PM
اگر خورش و یا آبگوشت شما شور شده دو عدد سیب زمینی را پوست کنده، داخل آن قرار دهید قبل از کشیدن غذا ،سیب زمینی ها را خارج کنید.
اگر برنج شما بوی سوختگی گرفت یک عدد پیاز را از وسط نصف کرده و روی برنج قرار دهید.بعد از چند دقیقه پیازها را از روی برنج بردارید هم چنین می توانید یک نان بر روی برنج بگذارید.
دارچین را چند دقیقه قبل از کشیدن غذا اضافه نمایید تا عطر آن بیشتر در غذا احساس شود.
جهت خوش طعم شدن خورش قورمه سبزی و کرفس ،آبلیمو و آبغوره را باهم مخلوط کرده و به خورش بیفزایید.البته در مرحله آخر وقبل از کشیدن خورش.
لیموعمانی را یک ساعت قبل از کشیدن خورش به آن بیفزایید چه اگر مدت بیشتری در خورش باشد به آن طعم تلخی می دهد.
برای آنکه ماکارونی به هم نچسبد در آب آبکشی آن یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید.
در تهیه برخی از شیرینی ها جهت نرمی بیشتر می توانید از مقداری ماست استفاده کنید.
درجه پخت گازها متفاوت است ؛لذا بعد از چندبار پختن، حرارت گاز دستتان می آید.به هرحال از بوی شیرینی می توانید به پخت آن پی ببرید.
قبل از قرار دادن قالب داخل فر، آن را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
تفت دادن رب گوجه فرنگی در خورش قیمه و بادمجان و…موجب خوش رنگ ترشدن غذا می شود.
توصیه می شود نمک را در مرحله آخر به غذا اضافه نمایید.
در صورتی که کیک شما سوخت می توانید با استفاده از رنده، قسمت سوخته را از کیک جدا کنید.بدین صورت که رنده را روی آن قسمت بکشید تا سوختگی ها کاملاً جدا شود.