پاسخ به:بانک مقالات بلورشناسي و كاني شناسي
جمعه 29 اردیبهشت 1391 12:23 PM
| 13 : بلورشناسي و كاني شناسي ايران بهار و تابستان 1386; 15(1):211-218. |
| اثر باز پخت بر ساختار بلوري لايه هاي نازک سولفيد کادميوم |
| صالحي محمدعلي*,جليل پيران علي,ميرجليلي غضنفر |
| * دانشکده فيزيک، دانشگاه يزد |
|
لايه هاي نازک سولفيد کادميوم به روش تبخير در خلا تهيه شد. اثر باز پخت در مجاورت هوا و در دماهاي 200oC, 100oC و 300oC بررسي و با لايه هاي بدون باز پخت مقايسه گرديد. با استفاده از پراش پرتو ايکس (XRD) براي آناليز ساختار شبکه لايه ها، معلوم شد كه ساختار لايه ها شش گوشي با جهت رشد (002) بوده و بيشترين بي نظمي آن در دماي باز پخت بالاتر از 200oC رخ داده است. |
| كليد واژه: سولفيد کادميوم، باز پخت، ساختار بلوري، و تبخير در خلا |
![]() |
|
نسخه قابل چاپ |