ولادت امام هادی علیه السلام
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391 9:03 PM
قبله ی دهمدر معرفی آن اماماسم شریف آن جناب، علی بودو کُنیتَ او ابوالحسن و مشهورترین القاب آن جناب، نقی و هادی بود و آن جناب را نجیب و مرتضی و عالم و فقیه و امین و مؤتَمَن و طیِّب و عسگری نیز می گفتند و در سال ولادت آن حضرت اشهر (مشهورتر) آن است که سال دویست و دوازدهم هجرت بود و جمعی کثیر، سال دویست و چهاردهم نیز گفته اند. اما ولادت مشهور، پانزدهم ذیحجّه است. و مکان ولادت آن شریف، موضعی است در حوالی مدینه ی طیبه که آن را صریا می گویند و والد ماجد آن جناب، امام محمدتقی علیه السلام بود و والده اش اُمِّ ولدی بود که او را سمانه ی مغربیّه می گفتند. و نقش نگین آن حضرت «اللّه ُ رَبِّی وَ هُوَ عِصمَتی مِن خَلْقِهِ»؛ (خداوند پرورگار من است و او نگاهدار من از مخلوقات خود می باشد.) بود. در مدح امام هادی علیه السلام
شَها! تو شاهد میقات «لی مع اللّهی»تو شمع جمع شبستان مُلک ایجادی صیحفه ی ملکوتی و نسخه ی لاهوتیولیّ عرصه ی ناسوت و بحر ارشادی نه ممکنی و نه واجب، چو واحدی به مَثَلکه هم برون ز عدد هم قوام اعدادی مقام باطن ذات تو قاب قوسین استبه ظاهر ار چه در این خاکدان اجسادی کشیدی از متوکل شدائدی که به دهرندیده دیده ی گردون ز هیچ شدّادی ز سوز زهر و بلاهای دهر، جان تو سوختکه بر طریقه ی آباء و رسم اجدادی آیت اللّه غروی اصفهانی آبروی محشر
ذاکر |
***به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد***
آنگاه که تنها شدی و در جست جوی یک تکیه گاه مطمئن هستی ، بر من توکل نما . نمل/79