0

اقبالي: سپاهان شايسته قهرماني بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

شنبه 23 اردیبهشت 1391  8:22 AM

مدرس کنفدراسيون فوتبال آسيا سپاهان را شايسته ترين تيم براي کسب عنوان قهرماني مسابقات ليگ برتر فوتبال ايران دانست.

مسعود اقبالي روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، گفت: سپاهان با وجود اينکه در مقابل مس سرچمشه بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشت، اما در مجموع شايسته قهرماني ليگ يازدهم بود.

وي ادامه داد: سپاهان تنها تيم با ثبات ما در طول ليگ بود و از 6 ماه قبل قهرماني اين تيم را پيش بيني مي کردم. زيرا تمام امکانات لازم را در اختيار داشت.

مدرس کنفدراسيون فوتبال آسيا در خصوص مقام دومي تراکتورسازي در ليگ برتر گفت: فکر مي کنم استقلال شايسته تر از تراکتور براي مقام دومي بود، اما به هر حال قلعه نويي با مديريت خوب خود توانست تراکتور را به اين افتخار برساند.

وي تصريح کرد:استقلال اگردر نيم فصل تعدادي از بازيکنان خود را از دست نمي داد،مي توانست عنوان قهرماني را کسب کند اما به هر حال انتظار از اين تيم بالاتر بود.

وي درخصوص سه تيم سقوط کرده، اظهار داشت: هر سه تيم مشکلات جدي داشتند و فکر کنم به فوتبال مااثبات شد اگر تيمي فاکتور هاي لازم را نداشته باشد موفقيتش در ليگ برتر غير ممکن است.

اقبالي خاطرنشان کرد:ليگ ما دربعضي زمينه ها از جمله رشد تاکتيک بازيکنان رشد خوبي داشته، اما مشکلات مالي باشگاهها هنوز باقي بوده و به ليگ ضربه وارد کرده است.

مدرس کنفدراسيون فوتبال آسيا، در خصوص مشکلات پرسپوليس گفت: اين تيم در طول فصل با ضعف مديريتي روبه رو بود که همين مساله به پرسپوليس ضربه سنگيني وارد کرد.

اقبالي درخصوص آقاي گلي کريم انصاري فرد، خاطرنشان کرد: کريم انصاري فرد بازيکن بسيار لايق و توانمندي است که شايسته کسب اين عنوان بود و او حتي مي تواند در اروپا نيز به کار خود ادامه دهد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها