کرانچار: با اندوختهاي که داريم، قهرمانيم
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391 10:25 AM
کرانچار: با اندوختهاي که داريم، قهرمانيمسرمربي سپاهان ميگويد تيمش با اندوختهاي که دارد در فاصله يک هفته مانده به پايان ليگ قهرمان اين مسابقات است. |
کرانچار در نشست خبري بعد از تساوي صفر - صفر مقابل ذوب آهن گفت: به هر دو تيم تبريک مي گويم به خصوص به بازيکنان تيم خودم. ذوب آهن خوب بازي کرد و مي خواست به ما ضربه بزند. توانستيم بعد از بازي هاي آسيايي يک بازي با کيفيت مقابل ذوب آهن انجام دهيم. از هر لحاظ خوب بوديم. از شانس هاي بزرگي که داشتيم بهره نبرديم و اگر استفاده کرده بوديم مي توانستيم برنده باشيم.
وي در خصوص تعويض کريميان گفت: در مورد هر تعويض برنامه خاص و مسائل مختلفي را مد نظر داريم و با توجه به شرايط تاکتيکي تيم سعي مي کنيم تعويض کنيم. کريميان يک بازي خوب ارائه کرد و از طرفي ما بايد مراقب بازيکنان تيم باشيم. هر سه چهار روز يک بار بازي مي کنيم و بايد نهايت استفاده را از بازيکنان روي نيمکت کنيم.
کرانچار در خصوص شايعاتي که مي گويند مي خواهد با تيم ملي کرواسي قرارداد ببنند، گفت: تماس و پيشنهادي از فدراسيون کرواسي نداشتم و با سپاهان قرارداد دارم و تا زماني که قرارداد داشته باشم يا تمام قدرت کار مي کنم.
وي درباره اينکه چه تضميني براي قهرماني سپاهان مي دهد، اظهار داشت: سه امتياز بيشتر داريم و مي توانم بگويم با اين اندوخته اي که داريم از هم اکنون قهرمانيم.
سرمربي سپاهان در خصوص اينکه آيا عدالت در اين دربي رعايت شد، عنوان کرد: شانس هاي مختلفي داشتيم. اگر موقعيت هاي کريميان،سوکاي يا بنگر گل مي شد، مي توانستيم پيروز شويم و بر همين مبنا مي گويم عدالت امروز رعايت نشد.
وي در پاسخ به اين سؤال که قبول دارد سپاهان شاداب نبود، گفت: اين طور نيست. بازيکنان 90 دقيقه پابه پاي ذوبي ها دويدند اما شرايط حاکم بر بازي شانس ها را از ما گرفت و در يک جمله مي گويم اگر خسته بوديم در اين مسابقه مي باختيم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...