0

زنگا:بازيکن سپاهان بازي جوانمردانه را رعابت نکرد

LINDHFVHIDLD
LINDHFVHIDLD
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3872

چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391  6:20 PM

سرمربي تيم فوتبال النصر امارات با ابراز ناراحتي از حرکت مهاجم سپاهان در رعايت نکردن بازي جوانمردانه و بيان اين موضوع که در کل زندگي ورزشي‌اش چنين اتفاقي را نديده بود، گفت: آنچه براي نخستين مرتبه در زندگي‌ام ديدم، باعث حذف النصر از آسيا شد.

به نقل از سايت کورا، والتر زنگا بعد از شکست تيمش برابر سپاهان با ناراحتي در نشست خبري حاضر شد و گفت: آنچه براي نخستين مرتبه در زندگي‌ام ديدم، باعث حذف النصر از آسيا شد.

وي خشم خود را ناشي از اقدام ناجوانمردانه بازيکن آلبانياني تيم سپاهان در دقيقه 50 عنوان کرد و اظهار داشت: اين بازيکن حريف، با حرکتي که انجام داد و باعث شد دروازه بان ما از زمين اخراج شود. در کل زندگي ورزشي‌ام چنين حرکتي را نديده بودم و همچنين اشتباهي که از سوي داور در مورد اخراج دروازه‌بان‌مان رخ داد، را هم مشاهده نکردم.

سرمربي تيم فوتبال النصر امارات در مورد پنالتي تيم خود که به گل منجر نشد، افزود: چگونه داور دروازه‌بان سپاهان را بعد از خطا روي مهاجم ما و گرفتن پنالتي اخراج نکرد و تنها به اين دروازه‌بان کارت زرد نشان داد؟ اين اشتباه داور باعث اخراج يکي از بازيکنان مهم ما شد و من را مجبور به تغيير در ترکيب تيم و نحوه بازي کرد تا در نهايت همه اين مسائل به شکست تيم النصر منجر شود.

وي اضافه کرد: همانگونه که پيشتر گفتم، نتيجه اين ديدار براي‌مان مانند مرگ و زندگي بود و پس از شکست برابر سپاهان مرگ و پايان حيات النصر در ليگ قهرمانان آسيا رقم خورد. بايد از ميدان امسال ليگ قهرمانان درس گرفته و تجربه کسب کنيم.

زنگا که از شکست تيم النصر و حرکتي که از سوي مهاجم آلبانيايي سپاهان اصفهان رخ داد، ناراحت بود در پايان گفت: اميداورم آنچه امشب ديدم، بار ديگر در زندگي‌ام مشاهده نکنم. گرچه ليگ قهرمانان براي ما تمام شد و در ادامه جهت حضور بهتر در ليگ امارات مي‌جنگيم.

ديدار تيم‌هاي فوتبال النصر امارات و سپاهان اصفهان از هفته پنجم رقابت‌‎هاي ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور سه‌شنبه شب با برتري 3 بر صفر سپاهان در ورزشگاه آل مکتوم دبي به پايان رسيد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها